Kaufland: ULTIMELE ZILE in care mai este GRATUIT in Romania

Kaufland a intrat astazi in ultimele zile in care mai ofera gratuit pentru clientii din toata Romania ceva ce foarte multi dintre vor sa primeasca.

Kaufland sfarsit

Kaufland a intrat astazi in ultimele zile in care clientii din toata Romania mai au sansa de a obtine in mod gratuit ceva ce in mod normal nu este oferit asa pentru ei, dar vorbim despre o surpriza extrem de interesanta. Kaufland a pornit ca parte a aniversarii a 15 ani de existenta in Romania o promotie speciala prin care le ofera clientilor din toata tara in mod gratuit cate un voucher in valoare de 150 de LEI daca isi lipesc un sticker special pe masinile lor.

Kaufland a pus la bataie 5000 de vouchere pentru clientii din toata tara, iar pana acum foarte multi dintre romani s-au inscris pentru a castiga un tichet care sa le permita sa-si faca cumparaturile mai ieftin in magazinele lantului. Cei de la Kaufland au intrat intr-un parteneriat si cu Kiss FM pentru a anunta castigatorii voucherelor, zilnic fiind anuntati cateva zeci dintre ei, si uneori premiile devin mai mari multumita acestei colaborari.

Kaufland: ULTIMELE ZILE in care mai este GRATUIT in Romania

Kaufland sfarsit concurs

Kaufland a premiat pana acum cateva mii de romani din toata tara, iar promotia sa urmeaza sa expire in data de 10 noiembrie, asa ca mai avem timp pana atunci pentru a ne bucura de ea, dupa care urmeaza sa expire in totalitate. Vorbim despre o promotie extrem de interesanta care va poate ajuta sa va faceti cumparaturile mult mai ieftin decat in mod normal, insa asta doar daca va grabiti si profitati de ocazie cat Kaufland inca mai ofera banii.

Kaufland nu a anuntat vreo promotie inlocuitoare pentru aceasta, si e normal sa fie asa din moment ce aniversarea de 15 ani de existenta in Romania trebuie sa aiba si un final, dupa atat de multe concursuri organizate. Evenimentul acesta va fi cel de final pentru cei de la Kaufland, astfel ca daca erati in dubii in legatura cu participarea, ar fi bine sa va hotarati, pentru ca nu mai aveti foarte mult timp la dispozitie pentru a va decide, si a castiga banii.

Kaufland mai are cateva concursuri in desfasurare acum, insa toate sunt pe terminate pentru ca se cam termina perioada in care isi sarbatoreste cei 15 ani de activitate in Romania.