BANCA Transilvania: Uriasa SURPRIZA Anuntata pentru Clienti

BANCA Transilvania are o surpriza uriasa anuntata pentru clientii sai din toata Romania, iata ce este oferit exclusiv astazi pentru toata lumea.

BANCA Transilvania popcorn

BANCA Transilvania are doar astazi o uriasa surpriza pentru toti clientii sai din toata Romania, una de care toti ar trebui sa afle pentru ca vine si cu beneficii pe masura pentru ei, iar asta in conditiile in care surprizele au cam lipsit in ultimele saptamani. Cei de la BANCA Transilvania si-au anuntat clientii ca azi are loc o noua runda a concursurilor din seria BT Pay Day, astfel ca a ales sa ofere si un premiu perfect pentru un weekend ocupat.

BANCA Transilvania le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga o masina de facut popcorn cu care se pot uita la filmele favorite cand vor sa isi mai ocupe timpul cu ceva, si premiul e unul foarte interesant. Vorbim despre o masina de facut popcorn care nu e scumpa, care poate fi cumparata de catre oricine, dar chiar si asa, e bine ca BANCA Transilvania se gandeste sa le ofere clientilor din Romania premii pentru fidelitatea lor.

BANCA Transilvania: Uriasa SURPRIZA Anuntata pentru Clienti

BANCA Transilvania le spune clientilor din toata tara ca tot ceea ce trebuie sa faca pentru a se inscrie in acest concurs este sa faca o plata cu telefonul in oricare dintre magazinele in care merg, si beneficiaza automat de inscriere. Metoda e foarte similara cu ceea ce a mai cerut in trecut BANCA Transilvania de la clientii sai din Romania, deci nu vorbim despre ceva cu mult diferit fata de ceea ce destui dintre clientii sai deja stiau in legatura cu acest proces.

BANCA Transilvania va alege unul dintre clientii castigatori in baza inscrierii facute acum, dar premiul va ajunge la acea persoana ceva mai incolo, si asta pentru ca in general premiile de la concursuri sunt livrate greu. BANCA Transilvania nu zaboveste prea mult totusi, iar cel care va castiga masina de facut popcorn va afla in timp util despre ceea ce are de facut pentru a intra in posesia acestui premiu, chiar daca el este, pana la urma, unul destul de modic.

BANCA Transilvania va mai desfasura si alte campanii BT Pay Day in viitor, si va avea mai mult ca sigur premii mai bune, insa trebuie sa asteptam si sa vedem exact ce a pregatit banca pentru noi toti.