LUNA: ULUITOARE Descoperire, ce era crezut Complet IMPOSIBIL

LUNA este in centrul unei descoperiri uluitoare pe care niciun om de stiinta nu a crezut-o posibila, insa iata ca a fost vazut ceva care schimba tot.

LUNA asteroid

LUNA este la fel de misterioasa precum foarte multe alte obiecte din sistemul solar, insa o descoperire recenta ne arata ca inca nu stim mai nimic substantial in legatura cu satelitul natural al Pamantului pe care traim. Mai exact, oamenii de stiinta au descoperit langa planeta Marte ceea ce pare a fi un asteroid care are o compozitie foarte similara cu cea pe care o are luna, si asta a surprins extrem de multa lume, in urma anuntului oficial de zilele trecute.

LUNA s-a format acum cateva miliarde de ani, cea mai cunoscuta teorie spunand ca totul s-a intampalt in urma unei coliziuni dintre Pamant si o planeta de dimensiunile Marte, ramasitele sale fiind satelitul natural al planetei noastre. Desigur ca in acel moment foarte multe bucati din Pamant si acea fosta planeta au fost aruncate in univers, iar una dintre ele este un asteroid ascuns dupa Marte, care are o compozitie foarte similara cu cea pe care o are si luna.

LUNA: ULUITOARE Descoperire, ce era crezut Complet IMPOSIBIL

LUNA a fost crezuta pana acum ca fiind ultima ramasita a planetei care s-a ciocnit cu Pamantul, insa cercetatorii au descoperit ca realitatea este complet diferita, iar asa s-a ajuns la concluzia ca acel asteroir e ca satelitul natural al Pamantului. Cercetatorii au facut o analiza cu spectrometrul pentru a ajunge la concluzia ca acel asteroid si luna provin din aceeasi planeta, iar aici vorbim despre o premiera impresionanta pentru intreaga omenire.

LUNA nu mai este acum singurul obiect care provine din acea ciocnire, si asta ne arata ca e posibil sa mai existe in univers inclusiv alte obiecte similare, ceea ce ar fi o surpriza foarte mare pentru si mai multa lume. Oamenii de stiinta au reusit sa faca aceasta descoperire dupa un foarte indelungat proces de observare pentru satelitul natural al Pamantului, si din moment ce luna va fi analizata mai atent, e posibil sa se mai faca si alte descoperiri majore in viitor.

LUNA ramane in atentia tuturor multumita surprizelor majore pe care le ascunde, astfel ca ramane doar sa vedem ce ale secrete vor mai fi dezvaluite in premiera pentru toata lumea, si cat de mult vor conta.