Vodafone: Anunt FABULOS, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

Vodafone are un anunt grozav pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce a decis sa le ofere gratuit chiar acum, si cum profiti de tot.

Vodafone ultra

Vodafone a anuntat astazi o noua veste grozava pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o noua mare gratuitate care este pregatita pentru a le fi oferita oamenilor, si s-ar putea sa iti placa foarte mult. Cei de la Vodafone au anuntat ca impreuna cu Samsung organizeaza un concurs prin care ofera trei telefoane Samsung GALAXY Note 20 Ultra gratuit pentru clientii din toata Romania, daca raspund corect la o intrebare.

Vodafone are mai jos postarea de pe reteaua de socializare Facebook prin care a facut acest anunt foarte important pentru clientii din toata Romania, si puteti vedea inclusiv ceea ce cere operatorul pentru a va permite sa va inscrieti pentru a castiga telefoanele. Vorbim despre un concurs extrem de interesant pe care cei de la Vodafone il fac pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, unul de care ar trebui sa fii interesat in totalitate chiar acum.

Vodafone: Anunt FABULOS, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

Vodafone si Samsung au legat concursul de Gaming Video Awards, iar premiul cel mare va fi acordat de catre cele doua companii in cursul zilei de marti, 10 noiembrie, unui norocos castigator care alege sa participe la acest concurs special. Telefoanele Samsung GALAXY Noe 20 Ultra au fost lansate chiar in luna august a acestui an, deci vorbim despre modele de ultima generatie care sunt oferite pentru clientii din toata Romania, asa ca mai mult ca sigur vor exista oameni interesati.

Vodafone are inscrierile pentru concurs deschise in momentul de fata, insa nu pentru o perioada foarte lunga de timp, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati sa participati la promotie, ar fi bine sa va grabiti. E posibil ca Vodafone sa inchida destul de curand inscrierile la aceasta campanie speciala pe care o deruleaza, asa ca daca nu va grabiti acum sa cumparati ce va intereseaza, nu ar fi exclus sa pierdeti ocazia de a mai face asta pana marti.

Vodafone va trimite telefoanele Samsung GALAXY Note 20 Ultra catre castigatori abia dupa tragerea la sorti, astfel ca veti avea putin de asteptat pana cand veti intra in posesia noului vostru telefon mobil de la companie.