RO-ALERT: Alertele de Coronavirus care au enervat multi Romani

RO-ALERT Alertele Coronavirus

RO-ALERT continua sa fie folosit de catre autoritatile din Romania ca metoda de avertizare a populatiei cu privire la ratele mari de incidenta care se inregistreaza in unele zone din tara noastra, iar asta pentru ca ele vor sa fie sigure ca mesajul ajunge efectiv la toata lumea.

RO-ALERT, dupa cum va spuneam este folosit de catre autoritati pentru a avertiza romanii in legatura cu masurile de protectie impotriva Coronavirus deoarece este cea mai eficienta metoda prin care oamenii afla in mod sigur de masurile impuse, daca au un telefon inteligent cu iOS sau Android.

RO-ALERT afiseaza mesajul autoritatilor pe ecranul telefoanelo ca o notificare care nu dispare decat daca o stergem manual, dar si cu un sunet foarte puternic, deci e imposibil sa treci cu vederea un asemenea tip de mesaj, oricat de mult ai incerca sa faci acest lucru.

RO-ALERT a enervat lumea cand erau facute testele pentru verificarea functionarii sale, iar pe unii ii enerveaza si acum, chiar si pe cei care se protejeaza de Coronavirus, iar asta pentru ca uneori sunt trimise mai multe mesaje identice decat e necesar.