LIDL Romania: Vestea GROZAVA, este GRATUIT pentru Clienti

LIDL Romania ii surprinde pe toti clientii din toata tara cu o noua veste grozaava, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea chiar acum.

LIDL Romania carte

LIDL Romania ii surprinde pe clientii din toata tara astazi cu o veste grozava la care foarte multi nu se asteptau, iar asta pentru ca primesc in mod gratuit un beneficiu foarte interesant de care sigur vor fi foarte bucurosi. Mai exact, cei de la LIDL Romania i-au anuntat pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca pot participa la un nou concurs in care sunt oferite in mod gratuit 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 50 de LEI fiecare.

LIDL Romania leaga acest concurs de produsele facute de catre Camara Noastra, si de povestea cu I.L. Caragiale, astfel ca va trebui sa urmariti episoadele intregii povesti pentru a putea castiga acele vouchere de cumparaturi. Puteti vedea in postarea de mai jos ce anume cere LIDL Romania de la clienti pentru a putea participa la aceste concurs, si vorbim despre o cerere cat se poate de normala facuta pentru a castiga un asemenea tip de voucher.

LIDL Romania: Vestea GROZAVA, este GRATUIT pentru Clienti

LIDL Romania nu ofera doar voucherele de cumparaturi in valoare de 50 de LEI, ci le permite clientilor sa aleaga intre ele si o carte de bucate semnata de catre chef Florin Dumitrescu, astfel ca oricine e interesat are optiunea aceasta. Desigur ca majoritatea celor care vor participa la concurs vor alege voucherul in valoare de 50 de LEI, care le permite sa cumpere orice vor din magazine LIDL Romania din toata tara, dupa ce il primesc daca vor castiga.

LIDL Romania nu e la primul concurs de acest gen in Romania, si cu siguranta nu e nici la ultimul, iar asta pentru ca exista foarte mare interes in randul oamenilor sa cumpere produsele Camara Noastra pe care lantul de magazine il vinde. Vorbim despre foarte multe produse bune pe care LIDL Romania le ofera pentru clientii din toata tara, si nu ar strica sa profiti de aceasta oferta pentru a cumpara produse care-ti vor aminti poate chiar si de copilarie.

LIDL Romania desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, astfel ca nu aveti foarte mult la dispozitie pentru a alege ceea ce va intereseaza sa cumparati de la magazinul online chiar acum.