Orange: Anunt GROZAV, ce Primesc GRATUIT MILIOANE de Romani

Orange are un anunt grozav pentru milioane de romani din toata tara, iata ce primesc in mod gratuit oricare dintre ei, si cum poti beneficia acum de tot.

Orange donari

Orange are un nou anunt grozav pentru milioane de clienti din toata Romania, el venind la doar cateva saptamani dupa ce operatorul de telecomunicatii a dezvaluit o alta veste extrem de buna pentru toata lumea. Mai exact, acum cateva saptamani cei de la Orange lansau banca de internet, cu detalii in aceasta pagina, un sistem digital prin care clientii din Romania puteau dona, sau primi, trafic de internet de la diversi alti clienti, totul intr-un proces extrem de interesant.

Orange ofera inclusiv un bonus de 100 GB de internet gratuit pentru clientii sai prepay din toata Romania daca aleg sa devina activi in banca de internet, astfel ca oricine poate participa la acest proces chiar de acum pentru a primi, sau a darui internet. Sistemul este disponibil atat pentru clientii care au abonamente la Orange, cat si pentru cei care au cartele prepay, astfel ca vorbim despre o disponibilitate extinsa pentru cei care vor sa profite de el acum.

Orange: Anunt GROZAV, ce Primesc GRATUIT MILIOANE de Romani

Orange suplimenteaza bonusurile pe care le primesc clientii daca aleg sa fie activi in Banca de Net, astfel ca incepand de acum ei primesc in mod gratuit timp de 30 de zile si acces la optiunea World HD Go prin Orange TV Go. Multumita acestei optiuni, clientii Orange au posibilitatea de a urmari oricare dintre posturile de televiziune favorite, filmele, sau serialele, care sunt disponibile in Orange TV Go in mod gratuit timp de 30 de zile dupa activarea optiunii.

Orange vine cu un bonus foarte interesant pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, unul de care ar fi bine sa profiti cat inca mai este oferit pentru ca nu se stie pentru ce perioada de timp va mai fi disponibil. Cei de la Orange schimba in mod frecvent bonusurile pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, astfel ca nu e neobisnuit ca inclusiv acesta sa fie disponibil doar pentru o perioada limitata de timp, dupa care sa dispara.

Orange are toate detaliile acestei promotii disponibile pe website-ul sau, astfel ca trebuie doar sa intrati acolo si a vedeti ceea ce se intampla, si ceea ce primiti de la operator chiar in acest moment.