Telekom: Anuntul GROZAV, e GRATUIT pentru MILIOANE de Romani

Telekom are un anunt grozav pentru milioane de romani din toata tara, iata ce ofera gratuit, si cum poti profita chiar in acest moment de tot.

Telekom calatorie

Telekom are astazi un anunt grozav pentru milioane de clienti din toata Romania, operatorul de telecomunicatii anuntand o noua gratuitate de care ar fi bine sa profiti cat inca mai poti face acest lucru. Vorbim despre un nou concurs special al celor de la Telekom pentru romanii din toata tara, acesta fiind legat de campania de Black Friday 2020 pe care operatorul o desfasoara cu foarte multe promotii interesante pentru clientii sai.

Telekom vrea sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga o excursie oriunde in Romania, insa pentru a  fi inscrisi in concurs, clientii trebuie sa activeze oferta Mobil Nelimitat de Black Friday 2020. Dupa activarea acestei oferte de catre clientii Telekom din Romania, trebuie sa va inscrieti inclusiv in aceasta pagina pentru ca participarea foastra la concurs sa fie confirmata, si sa aveti sansa de a castiga aceasta calatorie.

Telekom: Anuntul GROZAV, e GRATUIT pentru MILIOANE de Romani

Telekom impune si acest pas obligatoriu pentru clientii din toata tara, astfel ca daca nu va inscrieti in acea pagina, nu aveti sansa de a va inscrie in concurs, si ramane doar cu oferta Mobil Nelimitat. Telekom le cere romanilor sa mentioneze si o locatie in care vor sa isi petreaca vacanta pe care compania o ofera, astfel ca alegeti cu mare atentie unde anume vreti sa ajungeti, pentru ca exista posibilitatea sa ajungeti intr-un final acolo, daca sunteti norocosi.

Telekom spune ca locatia calatoriei finale va fi aleasa in functie de numarul de mentiuni facute de catre clienti pentru ea, astfel ca locatia care va fi aleasa cel mai mult de catre clienti va fi cea in care castigatorul va fi trimis. Practic, e posibil sa ajungeti intr-o alta locatie decat cea pe care ati mentionat-o la inscrierea in concursul celor de la Telekom, insa asta n-ar trebui sa va supere, pentru ca mai mult ca sigur va fi vorba despre o locatie care merita vizitata.

Telekom desfasoara acest concurs numai pana in data de 22 noiembrie, asa ca daca pana atunci nu profitati de oferta Mobil Nelimitat, pierdeti sansa de a va inscrie in concursu l organizat de catre grupul de telecomunicatii.