DIGI Romania: Anuntul de ULTIMA ORA ce i-a ULUIT pe Romani

DIGI Romania uluieste milioane de romani din toata tara cu un anunt de ultima ora despre care trebuie sa stii chiar acum, iata ce aduce el pentru noi.

DIGI Romania dimineata

DIGI Romania a publicat un anunt de ultima ora in cursul acestei dimineti, grupul de telecomunicatii luand prin surprindere pe toata lumea cu ceva ce mai nimeni nu se astepta sa afle chiar atat de devreme. Mai exact, cei de la DIGI Romania au dezvaluit care va fi marea oferta pentru Black Friday 2020 de care se vor putea bucura toti romanii, fie ca este vorba despre clientii sai, fie ca este vorba despre cei care vor sa-i devina clienti incepand de acum.

DIGI Romania a anuntat ca pentru Black Friday 2020 va avea o oferta speciala care le va permite clientilor sa beneficieze de reducere de 50% la pretul tuturor produselor sale pentru o perioada de 12 luni de zile. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, nu conteaza despre ce serviciu este vorba, cei de la DIGI Romania le vor oferi tuturor clientilor 50% reducere pentru el pentru o perioada de 12 luni de zile, la un contract incheiat pentru 24 de luni.

DIGI Romania: Anuntul de ULTIMA ORA ce i-a ULUIT pe Romani

DIGI Romania dimineata oferta black friday 2020

DIGI Romania vine astfel cu o oferta extrem de buna de care oricine poate benefiica, iar asta in conditiile in care cei de la Telekom au promotii similare disponibile pentru clienti, dar nu neaparat de Black Friday 2020, ci in mod obisnuit. Totusi, DIGI Romania vine cu o oferta la care nu spera chiar toata lumea, iar asta pentru ca in general compania ofera reducerile de acest gen pentru perioade mai scurte de timp, chiar si in cazul unor asemenea evenimente de reduceri speciale.

DIGI Romania ofera, in mod interesant, 50% reducere inclusiv la extraoptiunile pe care le are pentru serviciile sale, deci oricare dintre ele va fi disponibila la jumatate de pret pentru toti clientii, ceea ce vine ca o veste nesperata pentru foarte multa lume. Toate aceste promotii vor fi disponibile la DIGI Romania incepand de vineri, si cel mai probabil doar pentru o saptamana de zile, astfel ca daca vreti sa profitati de ceva, aveti timp sa o faceti.

DIGI Romania va oferi promotiile de vineri dis-de-dimineata, astfel ca nu veti putea comanda ceva pe timpul noptii, deci va trebui sa asteptati sa vina dimineata pentru a comanda serviciile dorite de la companie.