DACIA Logan 3: Romanii NU VISAU la Aceste SURPRIZE Grozave

DACIA Logan 3 are parte de o serie de surprize grozave la care nici nu visau romanii inainte ca ele sa fie anuntate, iata ce a uimit pe foarte multa lume.

DACIA Logan 3 urgenta

DACIA Logan 3 vine cu foarte multe noutati extrem de interesante pentru clientii din Romania, sau alte tari europene, care vor fi dornici sa cumpere modelele pe care producatorul roman deja le ofera pentru rezervare si cumparare. Unele dintre noutatile care ajung in DACIA Logan 3 sunt surprinzatoare pentru foarte multi dintre clienti, iar asta pentru ca ele sunt de obicei oferite in modele care costa mult mai mult decat masinile celor de la DACIA.

DACIA Logan 3 are in premiera implementata o functie speciala care permite deschiderea automata a portbagajului, cei de la DACIA facand referire la ea direct in website-ul in care ofera informatii cu privire la dotarile masinii. In baza descrierii care este facuta pentru aceasta dotare a DACIA Logan 3, vorbim cel mai probabil despre un sistem de deschidere cu piciorul, asa cum exista la modelele Renault de ani de zile, si asta usureaza foarte mult procesul de incarcare al portbagajului cand vii de al cumparaturi.

DACIA Logan 3: Romanii NU VISAU la Aceste SURPRIZE Grozave

DACIA Logan 3 are deasemenea un alt sistem foarte important implementat, unul despre care v-am mai vorbit, acesta fiind numit E-Call, adica apelare de urgenta in cazul in care suntem implicati intr-un accident rutier. Legislatia europeana obliga producatorii de masini sa instaleze asemenea sisteme in automobile, care functioneaza pe baza de cartela SIM, iar DACIA Logan 3 are integrat unul, deci daca masina e implicata intr-un accident grav, va apela automat serviciul 112.

DACIA Logan 3 are implementate mai multe tehnologii de noua generatie preluate de la masinile Renault pe care producatorul francez le vinde in intreaga lume, si e bine ca s-a intamplat acest lucru. In general dotarile de acest gen sunt oferite pe modele mai scumpe, dar pentru ca vorbim despre o companie care isi amortizeaza costurile implementand aceleasi tehnologii in mai multe modele diferite, DACIA Logan 3 are parte si ea de mai multe noutati.

DACIA Logan 3 este disponibila pentru rezervare in momentul de fata la reprezentantele din Romania, astfel ca oricine e interesat sa-si cumpere masina, o poate face, si va beneficia de toate aceste noutati impresionante.