Huawei P50 Pro: Vestea INCREDIBIL de BUNA pentru Telefoane

Huawei P50 Pro este in centrul unei vesti incredibil de bune inainte de lansare, iata ce se va intampla cu noile modele de telefoane din serie.

Huawei P50 Pro salvat

Huawei P50 Pro este doar unul dintre modelele din seria care va fi lansata in primavara anului viitor de catre compania Huawei, insa este cel mai interesant dintre toate, si cel care va genera vanzari serioase pe partea de modele premium. Foarte multa lume avea rezerve mari in ceea ce privea lansarea Huawei P50 Pro pentru clientii din toata lumea, insa iata ca vine si o veste grozava pentru cei care erau interesati sa cumpere viitorul model de telefon.

Huawei P50 Pro ar trebui sa scape de problemele pe care modelul actual le are, si pe care le au, in general, telefoanele noi vandute de catre Huawei pentru clientii din intreaga lume, totul din cauza lui Donald Trump, si a sanctiunilor impuse de catre SUA. Joe Biden a fost ales ca viitor presedinte al SUA, iar toata lumea se asteapta ca sanctiunile impuse de catre Donald Trump impotriva Chinei sa fie ridicate, astfel ca Huawei P50 Pro ar trebui sa fie lansat cu multe lucruri bune.

Huawei P50 Pro: Vestea INCREDIBIL de BUNA pentru Telefoane

Huawei P50 Pro ar trebui sa aiba Android cu toate serviciile si aplicatiile de la Google, impreuna cu cele mai noi si mai bune componente care sunt disponibile acum pentru telefoanele mobile. Stiti probabil ca Huawei nu mai poate folosi procesoare, ecrane, si o multitudine de alte componente daca sunt fabricate cu masinarii americane, sau in baza unor tehnologii americane, Huawei P50 Pro fiind vazut ca un telefon care ar fi sever afectat de sanctiuni.

Huawei P50 Pro pare sa aiba totusi un viitor mult mai luminos in fata, iar asta pentru ca Joe Biden ar trebui sa ridice sanctiunile impuse impotriva Chinei, si implicit a companiei Huawei, deci lucrurile ar trebui sa revina la normal. Desigur ca Joe Biden va prelua functia de presedinte al SUA undeva prin a doua parte a lunii ianuarie, deci mai este de asteptat pana cand acele sanctiuni vor disparea, asa ca va fi o munca grea pentru Huawei sa readuca totul la normal.

Huawei P50 Pro va fi lansat undeva prin aprilie, daca sanctiunile vor fi ridicate, iar asta pentru ca Huawei va avea nevoie de timp pentru a implementa componente de ultima generatie in seria noua de telefoane.