RCS & RDS: Foarte IMPORTANT Anunt pentru MILIOANE de Romani

RCS & RDS a facut un foarte important anunt cu care surprinde milioanele de romani din toata tara, iata ce a dezvaluit compania, si cat de mult conteaza.

RCS & RDS accesibil

RCS & RDS are astazi un anunt foarte important pentru milioanele de romani din toata tara care fie ii sunt clienti, fie sunt clienti ai altor operatori de telecomunicatii, dar vor sa beneficieze de servicii mai bune, si mai ieftine. Cei de la RCS & RDS au anuntat ca maine vor dezvalui o premiera pentru piata din Romania, mai exact cel mai accesibil abonament 5G din tara noastra, dar si cam din toata Europa, plus cel mai accesibil telefon mobil de acest gen.

RCS & RDS are oricum cele mai ieftine abonamente de telefonie mobila, inspecial cand vine vorba despre cele 5G, care sunt scumpe la ceilalti operatori, si in general la restul celor din alte tari, deci aici nu mai e vreun mister. Dar ceea ce vrea sa faca RCS & RDS este sa ofere posibilitatea de contractare a abonamentelor sale nelimitate cu 50% reducere pentru o perioada de un an de zile, la contracte de 2 ani de zile, ceva ce niciun alt operator de telefonie din Europa nu ofera.

RCS & RDS: Foarte IMPORTANT Anunt pentru MILIOANE de Romani

RCS & RDS a spus ca Motorola Moto G 5G este telefonul accesibil pe care-l va oferi impreuna cu abonamentele sale ieftine pentru toti romanii care sunt dornici sa profite de ofertele pe care le-a pregatit. Desigur ca asta vine si cu marele beneficiu de a avea un telefon de la un producator cu renume pentru a folosi o retea a RCS & RDS care este goala si performanta in momentul de fata, cu cea mai mare acoperire din Romania, cel putin deocamdata.

RCS & RDS a surprins pe toata lumea in repetate randuri cu ofertele pe care le-a avut pentru abonamentele sale de telefonie mobila, iar ceea ce va oferi acum nu va fi cu nimic diferit, mai ales ca vorbim despre reduceri similare cu cele de anul trecut. Abonamentele nelimitate ale RCS & RDS la 2.5 euro pe luna timp de 12 luni vor oferi acces la 5G cu trafic de 80 GB pentru clienti, ceva ce nu mai poate fi contractat la vreun alt operator in aceasta perioada.

RCS & RDS va avea si alte oferte grozave pentru toata lumea, deci ramane doar sa vedem cat de multe noutati va dezvalui pentru Black Friday 2020, dar si un eveniment de Go Tech World, care va avea loc zilele acestea.