Carrefour: Schimbarea EXTREM de IMPORTANTA pentru Romania

Carrefour a anuntat o schimbare extrem de importanta pentru toata Romania, iata ce trebuie sa stie milioane de clienti din toata tara chiar acum.

Carrefour livrarile

Carrefour este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, dupa cum mai mult ca sigur stiati deja, iar pentru toata tara a anuntat o schimbare foarte importanta. Mai exact, cei de la Carrefour au anuntat ca magazinul lor online, care era numit simplu supermarket pana acum, a devenit super Bringo Market, printr-o integrarea a serviciului de livrari Bringo in platforma de comenzi online.

Carrefour a cumparat Bringo cu ceva timp in urma, iar prin platforma le permite romanilor sa comande produsele sale in propria casa cu livrare in 90 de minute, ori mai mult/mai putin, in functie de numarul zilnic de comenzi. Bringo a fost un serviciu extraordinar de folosit in perioada starii de urgenta, cand multa lume comanda produsele de la Carrefour in propria casa, fara sa mai mearga in oricare dintre magazinele sale din orasele in care exista si Bringo.

Carrefour: Schimbarea EXTREM de IMPORTANTA pentru Romania

Carrefour a inteleg ca Bringo e un serviciu de viitor, mai ales ca pandemia e departe de a se termina, astfel ca l-a intarit, iar acum ofera posibilitatea de livrare in si mai muilte orase din toata Romania. Aplicatia Bringo poate fi folosita pentru a comanda oricare dintre produsele celor de la Carrefour cu livrare acasa, si lucratorii platformei de livrari va vor aduce orice ati comandat, foarte rapid, dar desigur contra unui cost modic, asa cum e normal.

Carrefour a luat decizia de a integra Bring in supermarket-ul sau pentru ca pana acum exista disponibilitate foarte limitata pentru livrarea produselor, astfel ca acum acea sta este extinsa exponential pentru toata Romania. Desigur ca va fi crescuta si mai mult capacitatea celor de la Carrefour, si Bringo, de a livra produse oriunde in Romania, asa ca ramane sa vedem ce fel de anunturi vor mai face vis-a-vis de extinderea disponibilitatii serviciului in mai multe zone.

Carrefour este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din tara noastra, aflat in continua expansiune in mod constant, asa ca ne putem astepta sa fie adaugate rapid mai multe orase pentru livrari.