DIGI Romania: ATENTIE, Mesaj de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

DIGI Romania are un mesaj de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, iata ce transmite grupul de telecomunicatii, si ce trebuie sa stii acum.

digi romania confuzie

DIGI Romania a emis astazi un mesaj de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, si vorbim despre un anunt care vizeaza pe toata lumea, si e foarte bine sa stii despre ceea ce transmite compania acum. Mai exact, cei de la DIGI Romania au luat decizia de a anunta in mod oficial informatii cu privire la evenimentul de Black Friday 2020 la care au lucrat pana in momentul de fata, acesta avand date diferite de inceput anuntate de catre compania romaneasca.

DIGI Romania spune pe pagina de pe Facebook faptul ca evenimentul Black Friday 2020 va incepe vineri dimineata, in timp ce pe website-ul companiei, dar si intr-un comunicat de presa emis astazi, se vorbeste despre joi noaptea. DIGI Romania ar urma sa lanseze noile oferte pentru Black Friday 2020 din cursul noptii de maine, adica in perioada 12 – 15 noiembrie, daca este sa dam crezare totala comunicatului de presa emis astazi de catre companie.

DIGI Romania: ATENTIE, Mesaj de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

DIGI Romania nu prea pare sa fie foarte hotarata cu privire la momentul in care va incepe Black Friday 2020 pentru romanii din toata tara, dar asta nu e o surpriza din moment ce nu e prima companie care da mesaje mixte. Indiferent daca incepe Black Friday 2020 joi noaptea, sau vineri dimineata, la DIGI Romania, din moment ce compania ofera doar posibilitatea de a comanda servicii cu reduceri foarte mari, pentru ele nu exista vreun stoc care sa se termine.

DIGI Romania le va permite romanilor sa comande serviciile cu preturi reduse in perioada 12 – 15 noiembrie, astfel ca oricand puteti activa serviciile dorite, fara sa va temeti ca ar putea “disparea din stoc”. In cazul telefoanelor care vor avea reducere la DIGI Romania, ei bine situatia e diferita, pentru acelea existand stocuri predefinite, astfel ca acolo va trebui sa va axati pe finalizarea cat mai rapida a unei comenzi pentru a beneficia de livrarea produsului.

DIGI Romania a anuntat ca va oferi 50% reducere timp de 12 luni pentru serviciile pe care le ofera pentru clienti, astfel ca ramane sa vedem si cata lume va fi interesata efectiv sa le contracteze de Black Friday 2020.