Orange: Mesajul de care TREBUIE sa Stie MILIOANE de Romani

Orange are un mesaj important despre care trebuie sa stie milioane de romani din toata tara, fie ca ii sunt clienti, sau nu, iata ce transmite compania.

Orange refolosire

Orange are un mesaj foarte important pentru milioane de romani din toata tara, fie ca ii sunt clienti sau nu, iar asta deoarece vorbim despre o problema care afecteaza pe toata lumea, indiferent de serviciile de telecomunicatii oferite. Cei de la Orange le spun romanilor ca daca au probleme cu telefoanele lor mobile, indiferent de care ar fi ele, in magazinele, sau chiar service-urile sale, exista sansa ca ele sa fie rezolvate rapid si usor.

Orange le recomanda oamenilor sa-si repare telefoanele mobile care s-au stricat, in loc sa le arunce, si eventual sa-si cumpere altele noi, iar service-urile sale ar putea fi de ajutor pentru a rezolva problemele produselor. Mesajul celor de la Orange vine ca parte a campaniei de a convinge romanii sa recicleze mai mult, si sa nu arunce telefoanele mobile pe care nu le mai folosesc, ci sa le ofere pentru reciclare, chiar si prin programe de tip buy-back.

Orange: Mesajul de care TREBUIE sa Stie MILIOANE de Romani

Orange promoveaza de ceva vreme ideea de buy-back, dar si de reciclare a telefoanelor mobile, astfel ca vorbim despre un mesaj foarte important, care poate contribui intr-un fel si la protejarea cu mai multa eficienta a planetei. Cei de la Orange stiu foarte bine cat de importanta este protejarea planetei pe care traim, iar ceea ce vrea de la clienti este sa ii faca sa inteleaga ca unele lucruri pot fi refolosite in loc sa fie aruncate, si sa fie produse altele.

Orange stie ca telefoanele mobile au foarte multe componente care pot fi reciclate, iar asta reduce nevoia ca minereuri sa fie extrase din sol, si sa se produca poluare, care este foarte daunatoare planetei noastre. Cei de la Orange au programe de buy-back destul de interesante pentru clienti, insa chiar daca vreti doar sa aruncati un telefon vechi, il puteti duce la operator pentru reciclare, si macar piesele din el vor avea extrase materialele ce pot fi refolosite.

Orange este singurul operator de telecomunicatii care sustine cu tarie ideea de reciclare in ceea ce priveste dispozitivele electronice, si asta ne ajuta in final pe toti sa traim pe o planeta mai curata.