Orange: MILIOANE de Clienti Romani au GRATUIT Noul Beneficiu

Orange are o veste grozava pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce beneficiu gratuit ofera, si de ce ar trebui sa profiti de el chiar acum.

Orange timp

Orange continua cu surprizele extrem de bune pentru toti clientii sai din toata Romania, iar astazi vorbim despre o noua gratuitate care este oferita pentru milioane de clienti din toata tara, care desigur sunt dornici sa profitei de ea. In aceasta pagina sunt detaliate toate informatiile cu privire la gratuitatea pe care cei de la Orange o ofera pentru clientii din toata tara, iar dupa cum veti putea vedea, e ceva foarte interesant.

Orange a anuntat clientii din toata Romania de ceva vreme ca se pot bucura in mod gratuit de o aplicatie speciala cu jocuri pe care o ofera pentru milioane dintre ei, si aceasta promotie nu a expirat pana acum. Orange continua sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura in continuare de aceasta gratuitate, astfel ca ei pot incerca o serie de jocuri speciale, fara a plati, dar mai important, fara a vedea reclame.

Orange: MILIOANE de Clienti Romani au GRATUIT Noul Beneficiu

Orange a creat aceasta aplicatie special pentru a le oferi clientilor sai posibilitatea de a se bucura de o experienta grozava de folosire fara a avea parte de reclamele care sunt acum integrate in mai toate jocurile. In mod normal, aplicatia face parte dintr-o extraoptiune pe care Orange o ofera pentru clientii sai, insa timp de o luna ea poate fi testata gratuit astfel incat clientii sa se convinga ca merita sa si plateasca pentru ea intr-un final.

Orange le ofera tuturor clientilor din Romania sa testeze aplicatia sa Orange Games in mod gratuit timp de o luna daca isi activeaza contul pana pe data de 2 decembrie, si folosesc un cod special pentru inregistrare. Ideea din spatele acestei aplicatii este una foarte interesanta, iar cei de la Orange nu sunt la prima tentativa de a le oferi clientilor o experienta foarte buna pentru folosirea produselor sale, iar aceasta este o noua dovada a acestui lucru.

Orange ar mai putea prelungi aceasta oferta si dupa data de 2 decembrie, asa cum a mai facut-o in repetate randuri pana acum, mai ales ca interesul vis-a-vis de asemenea aplicatii este destul de mare.