Politia Romana: ATENTIONAREA foarte Importanta pentru Toti Romanii

Politia Romana ATENTIONAREA foarte Importanta pentru Toti Romanii

Politia Romana are o atentionare extrem de importanta pentru toti romanii din toata tara in momentul de fata, una de care toti oamenii trebuie sa stie daca vor sa plece din case dupa ora 23:00, cand in mod normal este impusa limitarea privind circulatia pe drumurile publice.

“Vă readucem aminte că deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23:00-05:00 se poate face doar pentru motive justificate, cum ar fi:
– Interes profesional;
– Asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță;
– Achiziționarea de medicamente;
– Îngrijirea/însoțirea copilului și/sau asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități;
– Deplasări în afara localităților ale persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicției, cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane și care poate fi dovedit prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei;
– Deces al unui membru al familiei.
Pentru verificarea motivului deplasării vă rugăm să aveți la dumneavoastră legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator ori o declarație pe propria răspundere.
Vă garantăm că nu există niciun plan de amenzi și nu acesta este scopul nostru. Ne asigurăm doar că aceste măsuri sunt respectate cu un singur obiectiv: limitarea răspândirii virusului și revenirea cât mai repede la o stare normală.
Vă rugăm să le respectați…
Vă rugăm să protejați…
Vă rugăm să vă protejați!
Mulțumim!”