WhatsApp: SECRETUL Urias Descoperit pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp are un secret urias descoperit pentru toate telefoanele din intreaga lume, iata ce a fost ascuns de catre Facebook pentru utilizatori acum.

WhatsApp tarziu

WhatsApp continua sa aiba facute in secret foarte multe schimbari care modifica intr-o mare masura experienta de folosire de care beneficiem pe telefoanele noastre, iar astazi vorbim despre una noua care vine ca o surpriza uriasa. Mai exact, WhatsApp are descoperit acum faptul ca sectiunea pentru conversatii arhivate urmeaza sa aiba denumirea schimbata din Archived Chats in Read Later, totul fara ca vreun anunt cu privire la aceasta modificare sa fie facut.

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la o functie noua care va permite arhivarea conversatiilor fara a mai primi notificari pentru ele cand mai vine vreun mesaj nou, si fara a le mai vedea in lista principala de conversatii. Se pare ca si denumirea acestor conversatii urmeaza sa fie modificata din Archived Chats in Read Later, astfel ca utilizatorii vor fi si mai confuzi in legatura cu rolul pe care il are fiecare sectiune din cadrul aplicatiei de mesagerie.

WhatsApp: SECRETUL Urias Descoperit pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp tarziu citeste

WhatsApp are facute aceste modificari in versiunile beta ale aplicatiei pe care o folosesc atat de multi oameni din intreaga lume, aceasta fiind testata si de catre destui utilizatori inainte ca functiile sa fie lansate in mod oficial. Asa a si fost descoperita aceasta functionalitate noua despre care vorbim acum, ea fiind implementata in secret de catre compania americana pentru utilizatori, insa iata ca totul a devenit oficial in momentul de fata pentru noi.

WhatsApp tarziu conversatii

WhatsApp are aceste modificari facute in ideea ca utilizatorii sa beneficieze de cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre folosirea aplicatiei de mesagerie, insa desigur ca va fi nevoie si de o serie de explicatii pentru schimbari. Va fi interesant de vazut cum va explica WhatsApp modificarea denumirii acelei sectiuni, mai ales ca oamenii nu vor intelege chiar atat de bine de ce ea se va numi Read Later in loc de Archived Chats, asa cum este de altfel si logic sa se numeasca.

WhatsApp va lansa aceasta schimbare importanta pentru aplicatia sa in momentul in care ea va fi 100% pregatita, si nimeni nu stie in momentul de fata de cat timp mai este nevoie pentru ca acest lucru sa se intample.