Kaufland: Vestea COLOSALA pentru Clienti privind Magazinele

Kaufland are o veste colosala pentru toti clientii din toata Romania, iata ce a decis sa faca in magazinele sale, si ce trebuie sa stii chiar acum.

Kaufland scaneaza

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, milioane de romani cumparandu-i anual produsele, iar pentru ei incearca sa creeze cea mai buna experienta posibila pentru cumparaturi. In aceasta idee, cei de la Kaufland au facut pentru toti romanii o aplicatie speciala care le permite sa isi scaneze cumparaturile chiar atunci cand le iau de la raft, pentru a plati mai usor la casa, si a pleca mai rapid acasa cu tot ceea ce au cumparat.

Kaufland a creat o aplicatie numita Scan & Pay, aceasta fiind gandita special pentru clientii care nu vor sa piarda prea mult timp la case, astfel ca ei pot scana produsele cumparate chiar cand le iau de la raft, si le pun in cos. Inregistrand toate produsele in aplicatie, clientii celor de la Kaufland vor scapa trecerea pe la casa de marcat cu mutarea lor pe banda pentru ca un casier sa le ia pe toate pe rand si sa le scaneze pentru plata.

Kaufland: Vestea COLOSALA pentru Clienti privind Magazinele

Kaufland spune ca acest proces poate reduce subtantial timpuil necesar pentru a face cumparaturile, iar asta pentru ca dupa terminare, doar trecem pe la casa speciala de plata, fara a mai muta undeva cumparaturile. Kaufland spune ca e posibil ca unele produse sa fie rescanate pentru a se verifica faptul ca aplicatia functioneaza in mod corect, si ca tot ceea ce a fost inregistrat este facut in mod corect, si nu exista produse nescanate.

Kaufland are foarte mult cura pentru a oferi o aplicatie de acest gen in Romania, iar asta pentru ca ar putea exista tendinta unor clienti de a nu scana produsele, si a incerca sa plece cu ele neplatite. Acesta este motivul din cauza caruia unele produse ar putea fi rescanate de catre oamenii de la casa speciala a celor de la Kaufland, insa procedura ar trebui sa fie mult mai scurta decat asezarea tuturor cumparaturilor pe banda casei de marcat pentru scanare.

Kaufland vrea sa le usureze extrem de mult viata oamenilor care ajung in magazinele sale, iar aplicatia aceasta este un motiv foarte bun pentru a va face cumparaturile mult mai rapid decat in mod normal.