Samsung GALAXY S30: PREMIERA Uluitoare din Noile Telefoane

Samsung GALAXY S30 are parte de o premiera impresionanta dezvaluita inainte de lansare, iata ce schimbare uluitoare va fi disponibila pentru clienti.

Samsung GALAXY S30 ultra zoom

Samsung GALAXY S30 revine astazi in centrul atentiei lumii intregi dupa ce a fost dezvaluita o premiera cu adevarat impresionanta pentru noile modele de telefoane pregatite acum pentru lansare. Conform unui cunoscut leaker de produse Samsung, se pare ca Samsung GALAXY S30 Ultra urmeaza sa vina cu un noi tip de sistem de zoom care nu a mai fost implementat vreodata in vreun model de telefon al companiei coreene.

Samsung GALAXY S30 Ultra va fi lansat cu un sistem de zoom optic de pana la 10X, cu deschidere de 1/2.8 inch, si dimensiune pixel de 1.22μm, iar dupa cum puteti vedea mai jos, e prezentat ca fiind cel mai bun sistem de acest gen. Vorbim despre un upgrade foarte mare facut pentru Samsung GALAXY S30 Ultra de catre compania coreeana, unul de care cam era nevoie pentru cei care vor sa faca poze foarte bune, si in special la distante mari.

Samsung GALAXY S30: PREMIERA Uluitoare din Noile Telefoane

Samsung GALAXY S30 Ultra va avea doi senzori de imagine integrati de catre compania Samsung, unul cu zoom optic 3X, si unul cu zoom optic de 10X, deci vorbim mai mult ca sigur si despre functii speciale pentru ei. Avand in vedere ca anul trecut cei de la Samsung au laudat sistemul de zoom optic din seria actuala de telefoane, acum pentru seria Samsung GALAXY S30 vom vorbi cu siguranta despre un accent mare pus pe zoom.

Samsung GALAXY S30 ar trebui sa depaseasca inclusiv telefoanele Huawei cu acest nou tip de zoom, insa desigur doar daca informatia de acum se dovedeste a fi 100% adevarata, si nu doar una falsa. Acest lucru s-a mai intamplat in trecut, deci nu e ceva complet nou, insa asta e normal pentru telefoanele care inca se afla in dezvoltare, dar pentru seria Samsung GALAXY S30 ne putem astepta si la mai multe surprize interesante anul viitor.

Samsung GALAXY S30 este asteptat pentru lansare in prima parte a anului viitor, iar deocamdata nu se stie daca totul va avea loc in luna ianuarie, sau februarie, pentru ca au aparut iar informatii privind expedierea lansarii.