BRD Romania: IMPORTANT Anunt care a ULUIT Clientii din Tara

BRD Romania a facut un anunt foarte important care a uluit clientii din toata tara, iata ce a lansat pentru romani, si ce trebuie sa stii acum.

BRD Romania relansare

BRD Romania a luat pe absolut toata lumea prin surprindere cu un anunt pe care l-a facut, el vizand toti clientii din tara noastra, si vine ca o veste extrem de buna pentru cei care-i folosesc, sau vor sa ii foloseasca, serviciile. Mai exact, cei de la BRD Romania au decis sa lanseze o noua platforma de banking digital pentru clientii sai din toata tara, aceasta avand o interfata speciala care sa o faca mai prietenoasa si sa ofere o experienta de utilizare mai buna.

BRD Romania a ales denumirea YOU BRD pentru aceasta aplicatie noua pentru banking digital, si asta pentru ca ea este concentrata in principal pe clienti, si nu pe altceva din ceea ce ofera banca. In aceasta aplicatie, deocamdata, clientii BRD Romania pot vedea informatii despre conturile lor, pot face transferuri bancare, pot face schimb valutar, pot vedea istoricul incasarilor si platilor, sau pot vedea extrase de cont, totul in doar cateva secunde.

BRD Romania: IMPORTANT Anunt care a ULUIT Clientii din Tara

BRD Romania ofera aceasta aplicatie pentru un numar limitat de utilizatori, cu care o testeaza inainte ca ea sa fie lansata in mod oficial pentru toata lumea, deci mai este nevoie de rabdare pana cand totul va fi oferit in mod national. BRD Romania a gandit aceasta platforma digitala in mod special pentru a oferi aceeasi experienta de utilizare indiferent de unde este accesata, adica din aplicatia dedicata, sau dintr-un browser pentru telefoane.

BRD Romania vrea sa inlocuiasca in totalitate aplicatia MyBRD cu aceasta noua, si asta vine ca o veste extrem de interesanta pentru toti clientii care nu sunt multumiti de ceea ce ofera ea in momentul de fata. Aplicatia YOU BRD va avea functionalitatile extinse de catre BRD Romania pana in momentul in care aplicatia MyBRD va fi retrasa de catre banca, astfel ca tot ceea ce lipseste acum va fi oferit in cursul urmatoarelor luni pentru clienti.

BRD Romania are un plan foarte interesant cu noua sa aplicatie de digital banking, asa ca va fi interesant de vazut ce anume vor primi clientii cand aplicatia va fi disponibila in mod oficial.