LIDL Romania: ATENTIE! E GRATUIT pentru TOTI Clientii Romani

LIDL Romania isi surprinde iar clientii din toata Romania cu un anunt grozav, iata ce a decis sa ne ofere gratuit tuturor, si ce trebuie sa facem acum.

LIDL Romania sansele

LIDL Romania are o noua veste grozava pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit ceva ce foarte multi s-ar bucura sa primeasca, in special in aceasta perioada din an. Mai exact, cei de la LIDL Romania colaboreaza cu Favorina pentru un concurs foarte interesant care vine si cu o serie de premii pe care nu le vedem in mod obisnuit la chiar atat de multe dintre lanturile de magazine din tara noastra.

LIDL Romania are la vanzare produsele Favorina de ceva vreme in Romania, iar cei care decid sa le cumpere se vor bucura si de o serie de surprize pe masura asteptarilor pe care le au de la ele. Mai exact, LIDL Romania si Favorina au pregatit zeci de premii foarte interesante pe care le ofera clientilor din toata tara care decid sa cumpere produsele care sunt disponibile in supermarket-uri, si exista o gama foarte variata din care sa alegeti ce vreti.

LIDL Romania: ATENTIE! E GRATUIT pentru TOTI Clientii Romani

LIDL Romania sansele premii

LIDL Romania le ofera romanilor, impreuna cu cei de la Favorina, posibilitatea de a castiga 5 camere foto instalat Polaroid Originals, 1 mixer de bucatarie, 10 aparate pentru facut clatite, si 15 bouchere in valoare de 100 de LEI. Pentru a participa la concurs, clientii trebuie sa cumpere de la LIDL Romania produse in valoare de minim 60 de LEI, printre care sa se regaseasca si unul de la Favorina, iar asa se asigura ca vor participa la tragerea la sorti.

LIDL Romania va extrage castigatorii acestui concurs undeva peste cateva luni, dupa ce se vor aduna si destui care sa participe, astfel ca veti avea destul de mult de asteptat pana in momentul in care veti primi un eventual castig. Premiile in sine sunt foarte interesante, si nu chiar atat de greu de obtinut, mai multe cumparaturi facute in magazinele LIDL Romania aducand si mai multe sanse de castig pentru toti cei care vor sa participe.

LIDL Romania le cere romanilor sa isi inscrie bonurile fiscale de la cumparaturi in cadrul website-ului sau pentru a fi inscrisi in concurs, asa ca nu uitati sa faceti si acest pas dupa ce terminati cumparaturile.