Google Photos Elimina spatiul de stocare gratuit pentru utilizatori

Google Photos Elimina spatiul de stocare gratuit pentru utilizatori

Google Photos, celebra platforma pentru stocare de poze in cloud, este folosita de sute de milioane de oameni din intreaga lume, insa din pacate a fost facut un anunt care mai mult ca sigur va dezamagi foarte multe persoane care sunt interesate de folosirea sa in continuare.

Mai exact, incepand cu 1 iunie 2021, Google Photos va ramane fara spatiul de stocare gratuit de care se bucura utilizatorii in momentul de fata, ceea ce nu e tocmai o veste prea buna pentru cineva, mai ales ca oamenii nu vor fi foarte bucurosi sa afle ca trebuie sa plateasca pentru a putea stoca pozele in cadrul platformei.

Google Photos a avut stocare gratuita inca de cand a fost facuta platforma, insa iata ca lucrurile se si mai schimba, astfel ca vorbim despre o situatie in care oamenii vor fi obligati sa plateasca lunar pentru aceasta platforma, lucru cu care desigur ca n-au fost vreodata obisnuiti.

“Începând cu 1 iunie 2021, toate fotografiile și videoclipurile noi pe care le încărcați vor fi luate în considerare pentru stocarea gratuită de 15 GB livrată împreună cu fiecare Cont Google sau spațiul de stocare suplimentar achiziționat ca membru Google One. Spațiul de stocare al Contului dvs. Google este distribuit în Drive, Gmail și Fotografii.

Această schimbare ne permite, de asemenea, să ținem pasul cu cererea tot mai mare de stocare. Și, ca întotdeauna, ne respectăm angajamentul de a nu utiliza informații în Google Foto în scopuri publicitare. Știm că aceasta este o schimbare importantă și poate fi o surpriză, așa că am vrut să vă anunțăm cu mult timp în avans și să vă oferim resurse pentru a face acest lucru mai ușor.”