CEC Bank: TOTI Clientii Romani Vizati de un IMPORTANT Mesaj

CEC Bank are un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce a anuntat, si cat de mult conteaza pentru toata lumea.

CEC Bank mobilitate

CEC Bank transmite un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, unul de care ar fi bine sa stii chiar in acest moment pentru ca esti vizat in totalitate de ceea ce se transmite. Mai exact, CEC Bank ii incurajeaza pe romanii din toata tara sa faca plati mobile pentru a fi in siguranta, dar si pentru ca e mai simplu decat sa plateasca folosind bancnote, si totul poate fi realizat direct din telefonul lor.

CEC Bank vorbeste mai jos despre aplicatia CEC Pay, aceasta fiind facuta pentru telefoanele cu sistem de operare Android, si faciliteaza efectuarea de plati mobile pana cand banca va integra suport pentru Google Pay. Pana atunci, oricare dintre clientii sai care au un card emis, il pot adauga in aplicatia CEC Pay a CEC Bank, si pot face plati mobile cu telefoanlee la POS-urile oricaror comercianti din tara noastra, ca si cum ar folosi direct cardul.

CEC Bank: TOTI Clientii Romani Vizati de un IMPORTANT Mesaj

CEC Bank pune de ceva vreme accent foarte mare pe promovarea platilor cu telefoanele mobile, iar clientii sai au raspuns, in cea mai mare parte, pozitiv acestei chemari, ceea ce e un lucru foarte bun, si arata ca exista interes. Desigur ca e nevoie de foarte multa munca pentru a avea parte de o experienta foarte buna in ceea ce priveste platile mobile, iar cei de la CEC Bank par sa fi depus munca necesara pentru ca oamenii sa se bucure de asa ceva.

CEC Bank incearca sa le arate romanilor ca desi este o banca foarte veche, cu o mare traditie, are totusi capacitatea de a oferi tehnologii moderne pentru clientii care vor sa beneficieze de ele in Romania. CEC Bank surprinde cu aceasta decizie, dar ea este totusi una foarte buna, si e bine ca exista dorinta de a le oferi romanilor cele mai multe optiuni cand vine vorba despre efectuarea de plati, in siguranta, in momentul de fata.

CEC Bank va continua sa ofere cele mai moderne tehnologii in ceea ce priveste platile la comercianti, astfel ca nu e exclus sa vedem inclusiv Google Pay integrat foarte curand pentru platile de pe telefoanele Android.