BCR Romania: IMPORTANTUL Anunt GROZAV pentru TOTI Clientii

BCR Romania are un foarte important anunt grozav pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a dezvaluit banca, si cat de important este pentru noi toti.

BCR Romania valoare

BCR Romania are un anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, unul de care ar fi bine sa stii daca ii folosesti serviciile, sau daca esti dornic sa o faci in perioada urmatoare pentru a te bucura de ceea ce primesti. Mai exact, cei de la BCR Romania vorbesc intr-un nou mesaj despre faptul ca le ofera tuturor clientilor posibilitatea de a isi face un card bancar direct din aplicatia George, care permite administrarea online a conturilor.

BCR Romania are aceasta oferta speciala pentru toti clientii sai din Romania, si e ceva de care ar trebui sa profiti chiar acum pentru ca nu se stie cand in viitor va mai fi disponibila o oferta similara pe care sa te pot baza. BCR Romania ofera posibilitatea de a face un card de credit 100% online, fara a merge in vreuna dintre sucursalele sale, fara a trece prin vreun proces complicat, totul simplu si usor, asa cum ar trebui sa fie orice fel de procese de acest gen.

BCR Romania: IMPORTANTUL Anunt GROZAV pentru TOTI Clientii

BCR Romania a lansat de ceva vreme o initiativa prin care a decis sa le ofere clientilor posibilitatea de a isi face carduri 100% online, fara a merge in vreo sucursala, iar acum a extins acest proces inclusiv in ceea ce priveste cardurile de credit. In clipul video de mai jos aveti si cateva explicatii foarte utile pentru modul in care BCR Romania poate fi de ajutor pentru a va ajuta sa va faceti cardul cat se poate de repede, si a il primi direct acasa, fara a il ridica de undeva.

BCR Romania este doar una dintre bancile care are asemenea idei pentru clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care vorbim despre carduri de credit oferite de catre toate bancile din tara. Partea interesanta este ca daca iti faci un card de credit de la BCR Romania, poti castiga inclusiv vouchere oferite de catre eMAG, deci poti primi si bani de la institutia financiara.

BCR Romania are aceasta oferta disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca ar fi bine sa profiti de ea cat mai repede, inainte sa expire, si sa nu mai ai ocazia de a te bucura de ceea ce iti ofera.