MEGA IMAGE: Anuntul IMPORTANT, ce Primesc GRATUIT Clientii

MEGA IMAGE are un anunt groazv pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa le ofere gratuit, si cum pot profita chiar acum de tot.

MEGA IMAGE apreciere

MEGA IMAGE surprinde clientii din toata Romania cu un grozav anunt pe care l-a facut zilele acestea, si care ii vizeaza pe toti cei care isi fac cumparaturile in magazinele sale din toata tara in aceasta perioada. Mai exact, cei de la MEGA IMAGE s-au gandit ca n-ar strica daca ar colabora cu Mastercard pentru un nou concurs care sa ii vizeze pe toti clientii din toata Romania, astfel ca au decis sa aleaga si o serie de premii foarte bune pe care sa le ofere.

MEGA IMAGE le spune clientilor ca orice cumparaturi facute in magazinele sale cu ajutorul cardurilor Mastercard, sau Maestro, le poate aduce sansa de a primi gratuit premii extrem de interesante. Mai exact, MEGA IMAGE pune la bataie nu mai putin de 100 de vouchere in valoare de 400 de LEI fiecare, dar si 3 amenajari interioare pentru apartamentele, sau casele, celor care vor fi declarati castigatori la acest concurs foarte interesant facut de catre lantul de supermarket-uri.

MEGA IMAGE: Anuntul IMPORTANT, ce Primesc GRATUIT Clientii

MEGA IMAGE le cere clientilor ca dupa fiecare tranzactie facuta in magazinele sale cu un card Mastercard, sau Maestro, sa inregistreze valoarea lor in intr-o sectiune speciala din website-ul sau, ori prin SMS la numarul 1878. Asta inseamna ca sunt automat inscrisi in concursul organizat de catre cei de la MEGA IMAGE, si au sansa de a castiga unul dintre premiile grozave pe care lantul de supermarket-uri le pune la bataie in aceasta perioada din an.

MEGA IMAGE surprinde cu acest concurs nou, el venind in tandem cu cel pe care l-a lansat pentru a sarbatori cei 25 de ani de existenta, astfel ca vorbim despre multiple premii grozave oferite de catre companie pentru romani. Ideea din spatele lor este una foarte buna, si ii poate ajuta in final pe clientii celor de la MEGA IMAGE sa se bucure de premii care in mod normal n-ar fi oferite de prea multe lanturi de supermarket-uri in aceasta perioada din an.

MEGA IMAGE desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, astfel ca puteti sa va inscrieti doar pana in data de 31 decembrie, daca faceti cumparaturile asa cum cere regulamentul concursului.