WhatsApp: SECRETUL MAJOR Anuntat pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp are un nou secret urias anuntat pentru toate telefoanele, iata ce a fost dezvaluit pentru oamenii din intreaga lume, si cat ne ajuta.

whatsapp auditiv

WhatsApp are zilnic dezvaluite tot mai multe dintre secretele pe care le ascunde pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre vesti grozave pentru toata lumea in aceasta perioada in care oamenii petrec tot mai mult timp pe telefoane. WhatsApp lucreaza la foarte multe functii noi si interesante pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta e o veste extrem de buna pentru toata lumea, pentru ca a fost descoperita una foarte interesanta.

WhatsApp are implementata pentru toata lumea o noua functie care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a elimina sunetul unui clip video inainte de a-l trimite catre o alta persoana, ceva ce pana acum nu a mai fost oferit de catre aplicatie. Functia in sine este una surprinzatoare, iar asta pentru ca vorbim despre un sistem care nu este tocmai obisnuit pentru aplicatiile telefoanelor mobile, insa iata ca WhatsApp integreaza si asa ceva pentru noi.

WhatsApp: SECRETUL MAJOR Anuntat pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp va oferi aceasta functionalitate pentru ca oamenii sa aiba posibilitatea de a isi modifica dupa bunul plac clipurile video, acum eliminand si sunetele, chiar daca aceasta din urma functie este oferita fara a face efectiv editari complexe clipurilor video. Detalii despre felul in care va fi oferita posibilitatea de eliminare a sunetelor pentru clipurile video din aplicatia WhatsApp nu exista deocamdata, insa s-ar parea ca totul se va face la trimitere.

WhatsApp ofera deja o suita de functii speciale pentru editarea clipurilor video, astfel ca integrarea acesteia nu ar fi o surpriza chiar atat de mare, deci nu trebuie decat sa asteptam, si sa vedem, ce anume a pregatit compania americana pentru noi. Ar fi grozav sa vedem ca WhatsApp implementeaza mai multe functii utile de acest gen pentru toata lumea, chiar daca ele nu prea sunt cerute in numar chiar atat de mare, dar e util sa fie disponibile ca surprize bune pentru oameni.

WhatsApp lucreaza deasemenea la multe alte functii pentru toata lumea, asa ca ramane doar sa vedem cat de mari vor mai fi surprizele pe care le-a pregatit compania americana, si cand vor fi toate lansate.