WhatsApp: Noua SURPRIZA Anuntata pentru MILIOANE de Oameni

WhatsApp are o noua surpriza foarte importanta pentru milioane de oameni din intreaga lume, iata ce a decis sa faca, si cum ne influenteaza tot.

WhatsApp centrul

WhatsApp este astazi in centrul unei noi surprize foarte interesante anuntate pentru milioane de oameni din intreaga lume, una despre care n-ar strica sa stii, mai ales ca esti vizat in mod destul de direct de ceea ce se intampla in legatura cu ea. Mai exact acum mai bine de o saptamana de zile v-am spus ca pentru aplicatie este pregatita o noua functionalitate foarte interesanta care va fi disponibila undeva in viitorul nu foarte indepartat, ea urmand a ne permite sa raportam conturile care nu se comporta tocmai normal in platforma.

WhatsApp a gandit totul intr-un asemenea mod incat sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a face foarte rapid aceste raportari direct catre oamenii sai, noul sistem venind ca o surpriza extrem de interesanta pentru foarte multa lume. Ideea oferirii sale este deasemenea una neasteptat de buna, si asta in conditiile in care WhatsApp are o problema foarte mare din cauza robotilor virtuale care sunt activi in platforma, dar si a celor care abuzeaza de ea.

WhatsApp: Noua SURPRIZA Anuntata pentru MILIOANE de Oameni

WhatsApp Centrul ajutor

WhatsApp lucreaza intens la acest nou sistem, iar acum ni se prezinta o noua modificare pe care a facut-o compania in meniul prin care ne va oferi posibilitatea de a face raportarile, dar si a vedea ceea ce am raportat. Help Center urmeaza sa se numeasca aceasta sectiune, e avand pana acum denumirea FAQ, si desi raspunsurile la intrebari nu dispar de acolo, adaugarea optiunii de a raporta conturi aduce si schimbarea denumirii respective sectiuni din aplicatie.

WhatsApp nu va implementa alte functii speciale pentru acea sectiune, asa cum e de asteptat, insa schimbarea denumirii ei este un semn clar ca de la companie se vrea o schimbare importanta pentru felul in care e vazuta, si folosita aplicatia. WhatsApp pune accent tot mai mare pe securitate si eliminarea abuzurilor, asa ca aceasta schimbare e una cat se poate de normal din toate punctele de vedere, si compania trebuie apreciata pentru asta.

WhatsApp va mai face si multe alte modificari pentru toata lumea in perioada urmatoare, asa ca ramane doar sa vedem cat va dura pana cand ele vor fi facute in totalitate, si daca vor fi pe masura asteptarilor noastre.