Orange: Anunt GROZAV, ce Primesc GRATUIT MILIOANE de Romani

Orange are un anunt grozav pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru milioane dintre ei chiar in momentul de fata.

Orange multumire

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, si pastrand traditia cu care ne-a obisnuit pana acum, compania a decis sa le ofere clientilor din toata tara si o serie de beneficii grozave de care se pot bucura. Mai exact, cei de la Orange i-au anuntat pe clienti ca in ideea de a le multumi pentru prezenta in retea, le ofera o serie de beneficii care in mod obisnuit nu sunt disponibile cu atat de multe gratuitati, iar in aceasta pagina aveti toate detaliile.

Orange a lansat acum ceva timp un program special numit Orange Thank You, acesta fiind gandit pentru a le oferi abonatilor din Romania beneficii in baza serviciilor de care se bucura, iar operatorul a extins recent ceea ce ofera. Mai exact, Orange a decis ca pentru abonatii care inca mai sunt activi in retea sa ofere puncte Thank You triple in cadrul magazinului online din Romania, fata de dublu cat oferea pana acum cateva luni pentru toata lumea.

Orange: Anunt GROZAV, ce Primesc GRATUIT MILIOANE de Romani

Orange a decis deasemenea sa le ofere romanilor inclusiv mai multe puncte Thank You pentru reincarcarile pe care le fac, astfel ca fiecare dintre ele va valora 20 de puncte, ceea ce vine ca o veste foarte buna. Separat de toate acestea, cei de la Orange ofera si bonusuri de vechime in trafic de internet, astfel ca pentru fiecare an in retea, clientii primesc 500 MB de trafic de internet, asta separat fata de alocarea pe care o au in mod normal pentru abonamente.

Orange are si alte bonusuri diverse pentru clientii sai in functie de abonamentul pe care il au, dar si de vechimea in retea, astfel ca unii dintre ei se pot bucura de oferte chiar neasteptat de bune, ceea ce n-ar trebui sa surprinda. Orange are in general promotii extrem de bune pentru clientii sai din toata Romania, iar ceea ce vedem acum este doar o noua dovada a faptului ca vrea sa le multumeasca intr-adevar clientilor pentru ca ii folosesc serviciile.

Orange ofera aceste bonusuri fara limita in timp, astfel ca oricine se va putea bucura de ele fara sa se gandeasca la faptul ca la un moment dat ele vor expira, deci nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu acest lucru.