Super Mario Bros. a Implinit 35 de Ani, iata Surprizele de la Nintendo

Super Mario este unul dintre cele mai populare jocuri create vreodata, dar si unul dintre cele mai longevive, implinind recent 35 de ani, iar Nintendo s-a gandit ca o petrecere impreuna cu toti prietenii sai ar fi o idee foarte buna. Primul joc Super Mario Bros. a fost lansat in 1985, cu 35 de ani in urma, si 373 de milioane de copii mai tarziu avem o lume mult mai complexa, cu multe personaje din lumea creata si dezvoltata de catre cei de la Nintendo.

Sunt sigur ca multi dintre voi ati avut Super Mario ca primul, sau poate unul dintre primele jocuri, pe care le-ati jucat in copilarie, si sunt sigur ca va aduceti aminte de zidarul pixelat care calatorea nestingherit mancand unele ciuperi, distrugandu-le pe altele, si ferindu-se de plantele ucigase. Super Mario a fost unul dintre jocurile care mi-a ocupat foarte mult timp in copilarie, si e fascinant sa vad cat de mult a evoluat totul pana astazi.

Super Mario a aparut pentru prima oara in 1981 intr-un joc Donkey Kong, initial cu denumirea “JumpMan”, apoi cu cea “Mr. Video”, insa Nintendo SUA a fost compania care a ales denumirea Mario multumit asemanarii dintre personaj si proprietarul unuia dintre depozitele sale. De aici Super Mario Bros. a evoluat intr-un joc extrem de complex, totul culminand cu lansarea Super Mario 3D All-Stars ca parte a aniversarii celor 35 de ani de existenta.

Super Mario 3D All-Stars aduna nu mai putin de 20 de jocuri din lumea Super Mario pe Nintendo Switch si Nintendo Switch Lite, jucatorii din intreaga lume putand sa se bucure de ele pe cele doua console portabile ale Nintendo. Vorbim despre titluri precum Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3, Super Mario Bros., The Lost Levels, si multe altele, toate disponibile pentru fanii inraiti ai lumii Super Mario, sau doar pentru cei nostalgici.

Daca n-ati mai jucat Super Mario de mult, atunci ati pierdut la fel de multe, pentru ca acum celebrul personaj are abilitati noi precum zburatul, distrugerea inamicilor folosindu-si doar palaria, si nu doar atat. Totul vine ca parte a evolutiei de 35 de ani de zile pentru Super Mario, si culmineaza cu lansarea Super Mario 3D All-Stars ca parte a aniversarii, asa ca aveti foarte multe de recuperat, dar nu-i nimic, Nintendo are totul pregatit pentru voi.

Super Mario 3D All-Stars este disponibil chiar acum pe Nintendo Switch si Nintendo Switch Lite pentru toti jucatorii, si in zilele friguroase ce vor veni, ar putea fi o sursa foarte buna pentru a va ocupa timpul, asta daca nu cumva vreti sa va mentineti in forma cu Ring Fit Adventure.