Huawei P50 Pro: Decizia cu IMPACT MAJOR pentru Noul Telefon

Huawei P50 Pro este vizat de o decizie foarte importanta luata de catre Huawei, iata ce se va intampla cu noile modele de telefoane ale chinezilor.

Huawei P50 Pro vanzare

Huawei P50 Pro este cel mai important model de telefon din noua serie pe care cei de la Huawei o pregatesc pentru lansare in momentul de fata, si o decizie recenta luata de catre companie vine sa schimbe foarte multe. Mai exact, cei de la Huawei au luat decizia de a isi vinde divizia de telefoane Honor, adica modelele ieftine care sunt atat de populare, iar asta va ajuta foarte mult lansarea Huawei P50 Pro din primavara anului viitor.

Huawei P50 Pro este in atentia companiei chinezesti, iar banii adunati din vanzarea diviziei Honor vor fi de ajutor pentrua  gasi solutii rapide pentru a avea componentele cele mai bune pentru noile telefoane. Joe Biden a fost ales presedinte al SUA, cel putin teoretic, pentru ca practic lucrurile inca nu s-au definitivat, insa e improbabil ca Huawei P50 Pro sa nu aiba parte de o lansare fara sanctiunile care au fost impuse de catre Donald Trump.

Huawei P50 Pro: Decizia cu IMPACT MAJOR pentru Noul Telefon

Huawei P50 Pro este un telefon extrem de asteptat pentru ca va veni cu multe imbunatatiri in raport cu modelele care sunt vandute acum, insa componentele de ultima generatie sunt cele care conteaza cel mai mult. Deocamdata e neclar daca Huawei P50 Pro va avea tot ceea ce isi doresc clientii, mai ales ca sanctiunile impuse impotriva Huawei nu au fost ridicate inca, dar exista semne bune cu privire la viitor.

Huawei P50 Pro ar trebui sa beneficieze din plin de vanzarea pe care a facut-o Huawei cu divizia Honor, si nu ar fi exclus sa vedem ca Huawei incepe sa-si faca singura componente importante cu banii primiti. N-ar fi o mare surpriza sa vedem a Huawei isi va face o fabrica proprie pentru a produce procesoare, sau ale componente pentru telefoane, dar e improbabil ca pentru Huawei P50 Pro sa aiba asa ceva pregatit.

Huawei P50 Pro ar putea beneficia totusi de alte deal-uri pe care compania chinezeasca le poate pregati, mai ales ca acum are si multi bani disponibili pentru asta, deci viitorul se anunta interesant.