RCS & RDS: Avantaj GRATUIT pe care-l Primesc Clientii Romani

RCS & RDS isi anunta clientii din toata Romania in legatura cu un avantaj urias pe care il primesc pentru serviciile sale, iata ce ofera gratuit chiar acum.

RCS & RDS accesare

RCS & RDS este cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania, cu milioane de clienti, care primesc un urias avantaj gratuit daca-i folosesc serviciile, insa multi dintre ei nici macar nu stiu de ce beneficiaza. Stiti cu siguranta ca RCS & RDS ofera pentru unele abonamente de internet acces gratuit si la platforma DIGI Storage, iar aceasta vine cu foarte multe beneficii majore, insa putina lume stie exact ceea ce primeste de la companie.

RCS & RDS vine sa rezolve aceasta situatie cu o veste grozava pentru clienti, si le spune ca daca folosesc DIGI Storage, au posibilitatea de a accesa datele din contul de stocare direct din sistemul de operare, fara vreo aplicatie. Cei de la RCS & RDS le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a accesa datele din conturile lor folosint FTP, sau WebDav, astfel ca accesarea datelor sa e face mult mai simplu decat in cazul folosirii vreunor aplicatii complexe.

RCS & RDS: Avantaj GRATUIT pe care-l Primesc Clientii Romani

RCS & RDS ofera acest acces pentru a facilita munca celor care vor sa aiba foarte rapid acces la datele din spatiile de stocare ale DIGI Storage, fara sa foloseasca aplicatii de care nu au nevoie. Ideea pe care RCS & RDS o are este una extrem de interesanta, si cu siguranta vine ca o veste foarte buna pentru multi dintre cei care au nevoie de spatiul de stocare pe care il ofera compania pentru cei dornici sa beneficieze de un asemenea avantaj,

RCS & RDS ofera aici un foarte mare avantaj fata de alti operatori de telecomunicatii, care fie nu au sisteme de tip cloud disponibile pentru clienti, fie nu au unele care sa ofere atat de multe optiuni pentru a accesa datele. RCS & RDS stie ca oamenii vor sa aiba acces rapid si facil la datele lor, astfel ca optiunile pe care le ofera in momentul de fata sunt unele dintre cele mai bune disponibile pentru toata lumea, si e bine sa ne bucuram de acest lucru.

RCS & RDS ofera gratuit spatiul de stocare din DIGI Storage pentru unele dintre abonamente, in timp ce pentru altele e nevoie de plata unui alt abonament lunar pentru a beneficia de acces la platforma.