Kaufland: SURPRIZA de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Romani

Kaufland are o surpriza de ultima ora pentru milioane de romani din toata tara, iata cu ce a uimit foarte multa lume, si ce trebuie sa stii acum.

kaufland iarna

Kaufland vrea sa le ofere clientilor sai in luna decembrie doat motive bune pentru a ii cumpara produsele din toate magazinele, dar si de a se bucura de sarbatorile de iarna as acum se cuvine, astfel ca a pregatit o serie de promotii extrem de interesante. Mai exact, cei de la Kaufland au dezvaluit o serie de surprize pe care le-au pregatit pentru luna decembrie, in cadrul concursului anual pe care lantul de hypermarket-uri il organizeaza.

Kaufland le spune tuturor romanilor ca din 1 si pana pe 24 decembrie organizeaza acest concurs anual cu premii de care oricine se poate bucura, si vorbim despre gratuitati zilnice oferite pentru clientii dornici sa profite de acest lucru. Cei de la Kaufland surprind lumea in aceasta perioada a anului cu promotiile de acest gen pe care le au, insa va trebui sa va inscrieti la newsletter-ul sau pentru a descoperi premiile zilnice.

Kaufland: SURPRIZA de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Romani

Kaufland continua traditia anilor trecuti si pentru ca anul acesta este unul special pentru lantul de supermarket-uri, iar asta deoarece a implinit 15 ani de activitate in Romania, iar dupa cum prea bine stiti deja, ii sarbatoreste asa cum trebuie. Cei de la Kaufland au oferit foarte multe premii in bani in ultimele saptamani pentru clientii din toata Romania, iar aceasta politica va continua in perioada urmatoare, si nu doar cu aceste oferte dedicate de sarbatori.

Kaufland mai pregateste si multe alte surprize pentru clientii care decid sa isi faca in urmatoarea perioada cumparaturile din magazinele sale din toata tara, astfel ca daca mergeti prin ele, veti descoperi si celelalte oferte grozave. Kaufland stie foarte bine ca romanilor le place sa profite de orice fel de promotii care sunt disponibile in magazine, astfel ca ramane sa vedem in ce masura ele vor fi pe masura asteptarilor oamenilor din toata tara.

Kaufland are si un card digital special prin care ofera foarte multe promotii pentru clientii din toata Romania in aceasta perioada, asa ca n-ar strica sa va faceti deasemenea un card de acest gen.