GTA 6: Trailerul care i-a INNEBUNIT pe Fanii Jocului (VIDEO)

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri de catre fanii Rockstar Games din intreaga lme, noul titlu fiind in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar asta tine lumea ocupata cu ideea ca titlul va veni cu foarte multe modificari grozave, insa deocamdata avem doar de asteptat dupa el.

GTA 6 este atat de dorit de catre atat de multa lume incat cineva s-a gandit sa faca si un trailer special prin care sa le ofere fanilor jocului posibilitatea de a vedea ceea ce ar putea primi daca titlul va fi lansat de catre Rockstar Games asa cum si-ar dori multa lume sa il vada.

GTA 6 este prezentat in trailerul de mai sus cu misiuni care se desfasoara in diverse locatii de pe glob, cum ar fi Chine, Brazilia, si nu doar atat, aceste tari nefiind incluse pana acum in vrenu joc al Rockstar Games, dar asta s-ar putea schimba odata cu lansarea noului titlu.

GTA 6 este anuntat de catre diverse zvonuri ca fiind pregatit pentru lansare cu o serie de noi locatii foarte interesante in care se vor desfasura misiunile, unele dintre ele fiind cele in care se desfasoara cel mia mare trafic de droguri, acesta putand fi si unul dintre subiectele principale ale titlului.

GTA 6 este intr-un stadiu avansat al procesului de dezvoltare, insa chiar si asa, este de asteptat ca jocul sa ajunga in mainile utilizatorilor abia undeva prin 2022, si asta pentru ca Rockstar Games inca are nevoie de foarte mult timp pentru a-l pregati asa cum se cuvine.