Orange: Vestea GROZAVA, URIASUL Beneficiu GRATUIT in Romania

Orange are o veste grozava pentru clientii din toata Romania, iata ce urias beneficiu gratuit a decis sa ofere in continuare pentru milioane de clienti.

Orange extindere

Orange are o veste grozava pentru toti clientii din toata Romania, fie ca este vorba despre abonati, sau clienti care folosesc cartele prepay, un beneficiu gratuit fiind extins pentru toata lumea de catre operator. Mai exact, in vara cei de la Orange au decis, cu detalii in aceasta pagina, sa ofere 100 GB de internet gratuit pentru clientii din toata Romania, si desi atunci promotia a fost oferita ca una cu timp limitat, in realitate a fost extinsa gradual la fiecare expirare.

Orange a decis sa ofere 100 GB de internet gratuit pentru romani in perioada starii de alerta pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a accesa mai facil, si fara teama consumarii traficului alocat lunar, informatii despre pandemia de Coronavirus, si nu numai. Ideea celor de la Orange este una extrem de buna, iar asta pentru ca in final clientii sunt cei care se bucura de posibilitatea de a beneficia de acest trafic de internet gratuit.

Orange: Vestea GROZAVA, URIASUL Beneficiu GRATUIT in Romania

Orange nu face discriminare intre abonati si clientii de cartele prepay, astfel ca ofera pentru toata lumea fix acelasi lucru, insa promotia trebuie reactivata lunar de catre clienti pentru a continua sa beneficieze de ea fara oprire. Chiar si cu acest mic “inconvenient”, vorbim despre un beneficiu grozav pe care Orange il ofera gratuit pentru toata lumea in momentul de fata, si n-ar strica sa profitati de el, cat inca mai aveti ocazia de a o face.

Orange stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa profite de promotii de acest gen, asa ca ideea de a le oferi in acest mod este una extrem de buna, in final, mai ales ca beneficiul este extins in mod constant. In momentul de fata cei de la Orange au decis sa extinda beneficiul acesta pana in data de 31 ianuarie, astfel ca aveti posibilitatea de a mai activa beneficiul de inca 3 ori in mod gratuit pana cand va expira promotia operatorului.

Orange mai are in momentul de fata si alte promotii grozave pentru clientii din toata Romania, asa ca trebuie doar sa va uitati cu atentie la ceea ce este disponibil, si sa vedeti daca exista ceva de care sa puteti profita.