Klaus Iohannis: Romanii vor fi vaccinati anti COVID-19 si la Munca, sau prin Drive-Through

Klaus Iohannis vaccinare anti covid-19

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a facut astazi un anunt foarte important prin care le spune tuturor romanilor ca procesul de vaccinare impotriva COVID-19 se va desfasura in mod diferit fata de ceea ce stiau pana acum oamenii de la alte campanii de vaccinare similare din trecut.

Klaus Iohannis spune ca in cazul COVID-19, procesul de vacinare urmeaza sa aiba loc in centre speciale, la locul de munca al oamenilor, prin sistemel drive-through, dar si prin centre mobile, astfel ca oricine va fi dornic sa se vaccineze, se poate interesa daca poate beneficia de protectie.

“Pandemia de COVID-19 ne-a modificat tuturor radical viețile, a afectat global starea de sănătate a oamenilor și capacitatea de funcționare a economiilor. Limitarea efectelor acestei pandemii este o prioritate zero pentru toate guvernele lumii, iar cercetătorii încearcă să ne ofere cât mai repede soluția pentru ieșirea din această criză. Vaccinul anti-COVID a devenit la ora actuală speranța noastră de a ne reîntoarce cât mai curând la o viață normală.

La începutul pandemiei a existat foarte multă incertitudine, au fost foarte multe necunoscute, care au transformat lupta cu virusul SARS-COV-2 într-o veritabilă cursă pe care am dus-o împotriva unui adversar redutabil. Însă acum, când vaccinurile s-au transformat într-o certitudine, începem să întrezărim, cu optimism, ieșirea din această criză medicală de proporții.”