Huawei P50 Pro: Schimbarile RADICALE pentru Noile Telefoane

Huawei P50 Pro va avea o serie de schimari radicale facute de catre compania Huawei, iata ce a pregatit gigantul chinez, si cat de mult conteaza totul.

Huawei P50 Pro colaborare

Huawei P50 Pro va fi unul dintre varfurile de gama ale noii serii la care compania chinezeasca lucreaza in momentul de fata, iar astazi aflam despre o serie de schimbari radicale care sunt facute fara ca multa lume sa spere la ele. Mai exact, se pare ca in telefoanele Huawei P50 Pro, si cel mai probabil inclusiv Huawei P50 Pro Plus, vom vedea chip-urile Kirin 9000, care se regasesc si in seria Mate 40, desi se credea ca stocurile pentru ele sunt extrem de reduse.

Huawei P50 Pro va avea chip-uri Kirin 9000 poate si pentru ca Huawei a vandut divizia care produce telefoanele Honor, in care folosea deasemenea chip-uri de acest gen, astfel ca e posibil ca stocurile alocate acolo sa fi revenit pentru aceste noi telefoane. Desi se specula intens ca Huawei P50 Pro nu va avea un asemenea chip cu procesor performant, ci poate chiar unul de la Qualcomm, iata ca in realitate planurile companiei chinezesti sunt cu totul altele in momentul de fata.

Huawei P50 Pro: Schimbarile RADICALE pentru Noile Telefoane

Huawei P50 Pro va folosi deasemenea si ecrane OLED fabricate de catre companiile LG si Samsung, ambele primind licente pentru a desfasura activitati de comert cu Huawei, acestea fiind acordate in luna octombrie. Aici vedem o alta schimbare, iar asta pentru ca LG nu furniza de obicei ecrane OLED pentru Huawei, insa iata ca totul se schimba, iar Huawei P50 Pro va beneficia de ecrane foarte bune, cei de la Apple cumparand deasemenea ecrane OLED de la aceeasi producatori.

“Furnizorii de panouri OLED pentru P50, Samsung Display și LG Display se pregătesc pentru furnizare începând cu ora curentă. Programul de producție pentru P50 a fost stabilit, dar dacă vor exista comenzi pentru seria Mate a rămas neclar. Cel mai recent procesor de aplicații Huawei, Kirin 9000, utilizat pentru seria Mate 40 dezvăluit luna trecută, este de așteptat să fie utilizat în P50.”

Huawei P50 Pro ar mai putea veni si cu alte surprize daca Joe Biden va decide sa ridice foarte rapid sanctiunile impuse de catre Donald Trump impotriva companiei Huawei, dar asta deocamdata nu a fost dezvaluit public. Este totusi de asteptat ca Huawei sa revina cu activitatea la normal dupa ce Joe Biden va deveni presedintele SUA, iar asta inseamna ca lansarea Huawei P50 Pro ar trebui sa se desfasoare asa cum se astepta lumea inaintea debutului pandemiei de Coronavirus.

Huawei P50 Pro va fi lansat de catre chinezi undeva prin martie, aprilie, 2021, insa cel mai probabil tot doar in cadrul unei conferinte care se va desfasura exclusiv online, nu si in vreo locatie fizica.