Carrefour: ATENTIONAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

Carrefour are o foarte importanta atentionare de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, iata ce spune lantul de hypermarket-uri acum.

Carrefour fraudari

Carrefour, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, a emis astazi o atentionare de ultima ora care ii vizeaza pe toti romanii din toata tara, si e imperios necesar sa stii despre existenta sa. Cei de la Carrefour ii atentioneaza pe toti clientii din toata Romania in legatura cu o problema foarte serioasa care are legatura cu un nou mesaj fals care circula in mediul online in momentul de fata, si de care compania se distanteaza.

Carrefour ne prezinta mai jos mesajul care este distribuit in mediul online, si atribuit companiei, acesta spunand ca de la lantul de hypermarket-uri vor fi donati cate 500 de dolari sub forma de cupoane alimentare. Carrefour spune ca acest mesaj nu ii apartine, ca el vine de la persoane necunoscute, si ca romanii nu ar trebui sa se increada in ceea ce spune el, pentru ca este nimic mai mult decat o foarte mare minciuna care nu trebuie crezuta.

Carrefour: ATENTIONAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

Carrefour se confrunta de ceva vreme cu problemele acestea, identitatea sa fiind folosita de catre hackeri in foarte multe mesaje malitioase care sunt publicate pe internet cu scopul de a pacali oamenii, si de a le fura datele personale. Carrefour a emis multiple atentionari de acest gen de-a lungul timpului, insa pentru ca persoanele care vor sa le fure datele oamenilor refuza sa se opreasca, face tot ce poate pentru a convinge lumea sa nu se lase pacalita.

Carrefour stie foarte bine cat de mari sunt problemele de acest gen, si de aceea insista ca oamenii sa incerce sa se protejeze impotriva acestui tip de fraude, mai ales ca nu-i poate ajuta cu nimic daca le sunt furate datele. Cei de la Carrefour nu le cer vreodata oamenilor sa ofere informatii bancare decat daca finalizeaza vreo comanda, insa niciodata pentru concursuri, si niciodata un le cer bani oamenilor daca acestia participa la vreun concurs de-al sau.

Carrefour face tot ce poate si pentru a opri inselaciunile de acest gen, insa problemele de acest gen sunt foarte dificil de depistat, si de multe ori imposibil de oprit, din cauza modului in care sunt desfasurate.