Huawei P50 Pro: Schimbare IMPORTANTA la care NU Sperau Fanii

Huawei P50 Pro are pregatita pentru lansare o schimbare foarte importanta la care nu mai sperau fanii, iata cum vor fi surprins utilizatorii din toata lumea.

Huawei P50 Pro: Schimbare IMPORTANTA la care NU Sperau Fanii

Huawei P50 Pro este in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii pe pietele din intreaga lume, iar asteptarile sunt foarte mari in ceea ce-l priveste, chiar daca deocamdata sanctiunile impotriva Huawei n-au fost ridicate. Pentru Huawei P50 Pro se pare ca vom avea din nou parte de un upgrade major pentru camera, sau cel putin asta spune unul dintre cei mai cunoscuti leakeri de produse ale companiei chinezesti cu privire la telefon.

Huawei P50 Pro urmeaza sa aiba parte de o noua camera care anul acesta, iar aceasta ar putea veni fie cu “lentile lichide”, fie cu o camera asimetrica, partial rotunda, conform acestui leaker cu informatii valide in trecut. Neclaritatile cu privire la noutatile pe care Huawei P50 Pro le va aduce sunt normale pentru ca deocamdata nu a fost stabilita versiunea finala a telefonului care va intra in productie, lansarea fiind asteptata prin luna aprilie.

Huawei P50 Pro: Schimbare IMPORTANTA la care NU Sperau Fanii

Huawei P50 Pro va veni oricum in mod sigur cu o camera mult mai buna, acest lucru fiind cat se poate de clar, iar asta pentru ca in fiecare an am avut parte de asemenea tipuri de upgrade-uri pentru telefoanele Huawei. Si in 2021 va exista asa ceva, mai ales daca tehnologia “lentilelor lichide” va fi intr-un final 100% pregatita pentru a fi pusa in “valoare” pe telefoanele care vor fi lansate, dar desigur ca nici asta nu se stie clar in momentul de fata.

Huawei P50 Pro ar urma sa vina totusi cu noile chip-uri Kirin 9000 pe care compania Huawei le-a implementat in seria Mate 40, deci nu ar urma sa se foloseasca procesoare de la Qualcomm, sau de la vreun alt producator. In aceeasi idee, ar trebui sa vedem inclusiv o baterie mai buna in Huawei P50 Pro, RAM mai performant, medii de stocare mai rapide, plus multe alte schimbari interesante care vor face experienta de utilizare una mult, mult mai buna.

Huawei P50 Pro va fi lansat in mod oficial pentru toata lumea in primavara anului viitor, cu o prezentare asteptata prin luna martie, si o punere in vanzare pregatita prin luna aprilie, cel mai probabil.