Telekom: Anuntul URIAS, e GRATUIT pentru MILIOANE de Romani

Telekom surprinde milioane de romani cu un anunt urias prin care confirma o gratuitate foarte importanta pentru toata lumea, iata ce primesti fara bani.

telekom cinema

Telekom a surprins milioane de romani din toata tara cu un anunt la care mai nimeni nu se astepta, iar asta pentru ca a decis sa le ofere oamenilor in mod gratuit ceva de care se pot bucura pentru o lunga perioada de timp. Mai exact, cei de la Telekom au decis sa le ofere romanilor 12 luni de gratuitate pentru HBO si HBO Go in cazul in care decid sa contracteze abonamentele sale de televiziune, ceea ce vine ca o veste extrem de buna pentru toata lumea.

Telekom ofera inclusiv 6 luni de reducere de 50% pentru abonamentele de televiziune, astfel ca romanii au parte de o dubla surpriza daca decis sa activeze unul dintre abonamentele de televiziune ale operatorului. Oferta pe care Telekom o are in momentul de fata este fara egal, daca ne uitam si la ceea ce ofera alti operatori de telecomunicatii pentru clientii lor din toata Romania, si asta se vede la o simpla verificare a tuturor promotiilor disponibile.

Telekom: Anuntul URIAS, e GRATUIT pentru MILIOANE de Romani

Telekom stie foarte bine ca romanilor le plac promotiile foarte mult, astfel ca oferta pe care o are acum la abonamentele de televiziune este una dintre cele mai bune care au fost vreodata disponibile in tara noastra. Telekom are o promotie chiar mai buna decat cea pe care o ofera RCS & RDS pentru abonamentele sale de televiziune, iar nici macar Orange nu are ceva similar disponibil, Vodafone oferind 12 luni de gratuitate pentru Netflix in Romania.

Telekom a primit acordul Guvernului Romaniei pentru a-si vinde divizia de servicii fixe, deci cea care controleaza si serviciile de internet, insa in ciuda acestui lucru, continua sa incerce sa atraga cat mai multi clienti. Telekom vrea sa le ofere clientilor sai doar cea mai buna experienta de folosire a serviciilor, iar oferta aceasta pentru televiziune nu trebuie ratata pentru ca nu se stie daca va mai reveni dupa ce dispare complet din website-ul operatorului.

Telekom are disponibila aceasta oferta pentru o perioada limitata de timp, fara a spune exact cand urmeaza ea sa expire, deci asta s-ar putea intampla in orice moment, asa ca profitati chiar acum de gratuitatile disponibile.