Raiffeisen Bank: IMPORTANT Anunt pentru TOTI Clientii Romani

Raiffeisen Bank are un foarte important anunt pentru toti clientii din toata Romania, iata ce a afirmat banca, si ce trebuie sa stii chiar in momentul de fata.

Raiffeisen Bank inchidere

Raiffeisen Bank a emis un anunt foarte important pentru toti clientii din tara, banca avand un numar considerabil de oameni care-i folosesc serviciile, si toti sunt vizati de aceasta informare de interes major. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank spun ca maine si poimaine, adica pe 30 noiembrie si 1 decembrie, agentiile din toata Romania vor fi inchise, exceptie facand cele care sunt amplasate in mall-uri si centre comerciale.

Raiffeisen Bank vine cu un anunt identic cu cel facut de catre BRD Romania in cursul zilelor trecute, acolo fiind fix aceeasi situatie in ceea ce priveste agentiile care sunt deschise pentru clientii care au nevoie de ajutor. Avand in vedere ca mai toata Romania este in mini vacanta in cursul acestui weekend, plus maine si luni, era de asteptat ca inclusiv agentiile celor de la Raiffeisen Bank sa fie inchise in aceasta perioada de timp in tara noastra.

Raiffeisen Bank: IMPORTANT Anunt pentru TOTI Clientii Romani

Raiffeisen Bank spune totusi ca separat de agentiile care vor ramane deschise in centrele comerciale, serviciul sau call center va functiona in permanenta in toata aceasta perioada pentru a-i ajuta pe clienti. Asta inseamna ca daca aveti probleme in ceea ce priveste cardurile, veti putea apela la banca prin acest sistem pentru a cere sa fiti ajutat, si problemele voastre sa fie rezolvate cat se poate de repede, chiar daca de la distanta.

Raiffeisen Bank va mentine in functionare si toate celelalte servicii de internet si mobile banking, deci nu trebuie sa va faceti vreo grija cu privire la functionarea acestora in cursul urmatoarelor zile in Romania. Din acest punct de vedere veti putea linistiti pentru ca Raiffeisen Bank vrea sa le ofere tuturor romanilor doar cele mai bune experiente cand vine vorba despre folosirea serviciilor sale, chiar si in cursul zilelor de Sfantul Andrei, sau 1 decembrie.

Raiffeisen Bank va reveni cu programul agentiilor la normal incepand cu data de 2 decembrie, astfel ca veti putea merge in oricare dintre sucursalele sale pentru a rezolva orice fel de probleme ati avea in aceasta perioada.