Vodafone: SURPRIZA cu o Veste GROZAVA pentru TOTI Clientii

Vodafone are o surpriza foarte mare, cu o veste grozava pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce ofera acum, si cum poti profita de tot.

Vodafone romaneste

Vodafone are o surpriza extrem de interesanta astazi pentru toti clientii romani din toata tara, una despre care ar fi bine sa stii pentru ca-ti poate aduce ceva ce e posibil sa-ti fi dorit de mult sa vezi la televizor. Cei de la Vodafone isi anunta clientii care au servicii de televiziune ca in platforma sa Vodafone TV exista o colectie impresionanta de filme romanesti, una dintre cele mai mari din tara, si ca in acest weekend sunt promovate pentru ei.

Vodafone a imbunatatit platforma sa de streaming video la cerere, Vodafone TV, odata cu lansarea pachetelor de abonamente Vodafone One, care includ si un mediabox special pe care clientii il primesc la abonare de la companie. Acesta faciliteaza accesarea Vodafone TV de pe televizoare, dar are si o gama variata de alte functii care pot fi controlate inclusiv de pe telefoanele mobile de catre clienti, astfel ca vorbim despre o experienta de exceptie oferita de catre operator.

Vodafone: SURPRIZA cu o Veste GROZAVA pentru TOTI Clientii

Vodafone stie foarte bine ca foarte multi dintre clientii sai din toata Romania isi doresc sa beneficieze de cea mai buna experienta pentru urmarirea canalelor de televiziune, sau a filmelor si serialelor care exista in platforma sa de streaming. In aceasta idee, mediabox-ul pe care il ofera faciltieaza accesarea in cele mai bune conditii a creatiilor care sunt disponibile chiar acum pentru toata lumea, si oricine ar trebui sa profite de ceea ce este oferit.

Vodafone ofera in mod gratuit accesul la platforma Vodafone TV pentru clientii care au abonamente de televiziune, astfel ca trebuie doar sa aveti un cont in platforma, si va puteti bucura de tot chiar in acest moment. Vodafone are si o gama variata de alte filme si seriale in platforma sa de streaming video la cerere, separat de creatiile romanesti, deci veti ce sa urmariti daca ati contractat deja serviciile de televiziune de la operator.

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, cu unele dintre cele mai bune oferte disponibile pentru toti clientii din tara noastra in momentul de fata.