MEGA IMAGE: URIASA Surpriza, ce le Ofera GRATUIT Romanilor

MEGA IMAGE a anuntat o uriasa surpriza pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa ne ofere gratuit chiar acum, si cum putem profita de tot.

MEGA IMAGE ipad

MEGA IMAGE este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania in momentul de fata, iar pentru clientii din toata tara a anuntat o surpriza foarte interesanta de care oricine se poate bucura acum. Mai exact, cei de la MEGA IMAGE au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a intra intr-un concurs al carui premiu principal este o tableta iPad, iar pentru a castiga nu trebuie sa faci chiar atat de multe lucruri.

MEGA IMAGE le spune clientilor din toata Romania faptul ca daca aleg sa cumpere produse Snickers, Mars, Twix, Bounty, M&M, Maltesers, in valoare de 30 de LEI, au posibilitatea de a se inscrie in concurs. Romanii trebuie sa faca cumparaturile in oricare dintre magazinele MEGA IMAGE din toata tara, insa trebuie mai apoi sa inscrie bonurile intr-un website special pentru a fi efectiv inscrisi in acest concurs foarte interesant pentru un premiu si mai interesant.

MEGA IMAGE: URIASA Surpriza, ce le Ofera GRATUIT Romanilor

MEGA IMAGE ipad snickers

MEGA IMAGE nu e la singurul concurs de acest gen, insa premiul pe care-l ofera ca parte a acestuia va bucura cu siguranta foarte multa lume, iar asta pentru ca tabletele iPad sunt unele dintre cele mai bune de pe piata. Nu vorbim despre o tableta iPad Pro a celor de la Apple, ci despre o tableta simpla, un model standard, cei de la MEGA IMAGE dorind totusi sa ii bucure pe romani cu un produs de care se pot folosi fara probleme in viata de zi cu zi.

MEGA IMAGE este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania in momentul de fata, iar decizia de a oferi o tableta iPad drept cadou in cadrul unui asemenea concurs e ceva demn de atentie. Exact precum in cazul altor concursuri similare, si acesta al MEGA IMAGE se va desfasura pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca doriti sa participati, ar trebui sa o faceti foarte rapid, cat inca mai este vapabil, deci nu asteptati prea mult.

MEGA IMAGE mai are si alte concursuri interesante de care ar trebui sa profitati in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa ii ajute pe clientii din toata tara sa se bucure de premii grozave acum.