Raiffeisen Bank: IMPORTANTA Veste GROZAVA, Clientii Vizati

Raiffeisen Bank are o foarte importanta veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a spus banca, si cat de mult conteaza pentru noi.

Raiffeisen Bank inteligent

Raiffeisen Bank a anuntat o veste grozava pentru toti clientii din toata Romania, una despre care ar fi bine sa stii chiar acum pentru ca e mai mult ca sigur ca iti va fi de mare ajutor la un moment dat. Cei de la Raiffeisen Bank isi anunta clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca pot face schimburi valutare la cursul BNR in Romania timp de o ora, in fiecare zi, daca folosesc aplicatia pentru mobile banking oferita de catre banca.

Raiffeisen Bank le spune clientilor ca daca au un cont Zero Simplu la banca, si folosesc aplicatia pentru telefoane mobile, atunci in Smart Hour pot face schimburi valutare direct la cursul BNR, nu la cel al bancii. Vorbim despre o singura ora in fiecare zi in care Raiffeisen Bank permite asta, mai exact intre orele 10:00 si 11:00 clientii au posibilitatea de a beneficia de un vurs valutar mult mai avantajos decat cel al bancii, in special pentru tranzactii mari.

Raiffeisen Bank: IMPORTANTA Veste GROZAVA, Clientii Vizati

Raiffeisen Bank ofera totul doar prin aplicatia sa pentru mobile banking, nu si prin platforma online pentru internet banking, deci va trebui sa va folositi doar de telefoanele mobile pentru a beneficia de aceasta oferta. E interesant cum Raiffeisen Bank isi convinge clientii sa-i foloseasca aplicatia mobila inclusiv pentru lucruri de acest gen, ceva ce nu toata lumea e obisnuita sa faca in mod curent pentru schimburi valutare, mai ales de valori mari.

Raiffeisen Bank vrea sa convinga cat mai multi romani sa se bucure de aplicatia sa mobile banking in Romania in momentul de fata, iar asta vine acum si cu beneficii precum cel despre care v-am vorbit. Raiffeisen Bank nu este singura banca in a carie aplicatie de mobile banking se pot face schimburi valutare, insa e singura care are o ora speciala in care oamenii pot face asta la cursul BNR, restul avand de obicei doar cursuri preferentiale.

Raiffeisen Bank are aceasta oferta speciala disponibila mai mult ca sigur pentru o perioada limitata de timp, asa ca profitati de ea cat inca mai aveti ocazia de a va bucura de acest lucru, pentru ca nu strica sa faceti totul.