CEC Bank: Anuntul de ULTIMA ORA, este GRATUIT pentru Clienti

CEC Bank are o surpriza grozava pentru clientii din toata Romania, iata anuntul de ultima ora, si ce a anuntat ca ofera gratuit pentru toti cei interesati.

CEC Bank inrolare

CEC Bank are o noua surpriza grozava pentru clientii romani din toata tara, iar asta aduce pentru multi dintre ei si ceva ce probabil ca nu se asteptau sa primeasca in momentul de fata bani in mod gratuit. Pentru ca a integrat suport pentru Google Pay in ceea ce priveste platile mobile, CEC Bank a decis sa le ofere clientilor din Romania 30 de LEI in mod gratuit daca aleg sa foloseasca acest sistem pentru a plati la comercianti, sau chiar online.

CEC Bank are aceasta oferta speciala doar pentru clientii din Romania care au carduri Mastercard si le folosesc cu sistemul Google Pay, deci daca aveti un card VISA, atunci nu puteti profita de acest beneficiu pe care il ofera banca acum. CEC Bank vine cu aceasta surpriza la scurt timp dupa ce a lansat suportul pentru Google Pay in Romania, dar limitarea doar la cardurile Mastercard e ceva ce mai mult ca sigur ii va supara pe unii clienti.

CEC Bank: Anuntul de ULTIMA ORA, este GRATUIT pentru Clienti

CEC Bank nu se opreste totusi doar aici, iar asta pentru ca toti clientii care decid sa isi foloseasca cardurile Mastercard pentru plati mobile prin Google Pay sunt inscrisi automat si la un concurs care are drept premiu vouchere de cumparaturi. Da, separat de cei 30 de LEI pe care CEC Bank ii ofera in mod gratuit pentru clientii sai, banca mai ofera si 35 de vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare pentru romanii care se inscriu la acest concurs.

CEC Bank a initiat acest concurs acum, insa el va merge pana la data de 17 decembrie, timp in care aveti suficient timp pentru a profita de tot ceea ce ofera banca, insa dupa aceea nu va veti mai putea inscrie in concurs. CEC Bank va extrage castigatorii abia dupa expirarea perioadei necesare pentru inscriere, si e posibil ca abia anul viitor sa fie anuntati castigatorii care vor primi in mod gratuit voucherele in valoare de 500 de LEI, pentru a face diverse cumparaturi.

CEC Bank nu este singura banca din Romania care a implementat suport pentru Google Pay, insa este singura, sau una dintre putinele, care ofera si vouchere in mod gratuit pentru cei care aleg sa foloseasca sistemul.