Orange: MILIOANELE de Romani Anuntati, ce Primesc GRATUIT

Orange are un anunt foarte important pentru milioane de romani din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toti cei dornici sa profite acum.

orange posta

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, iar pentru milioane de clienti din toata tara a facut un anunt extrem de interesant cu o surpriza foarte mare, despre care ar trebui sa stie toti. Mai exact, cei de la Orange au anuntat ca oricare dintre milioanele de clienti din toata Romania au acum ocazia de a primi gratuit o tableta iPad 6, un MacBook Air, sau o trotineta electrica, daca decid sa particile la concursul din aceasta pagina.

Orange le cere tuturor romanilor interesati sa se inscrie in acea pagina pentru a fi inscrisi in concursul care le ofera oportunitatea de a castiga unul dintre acesre premii impresionante, si totul pentru o perioada limitata de timp. Orange le cere romanilor sa se inscrie la newsletter-ul sau pentru a beneficia de cele mai multe noutati direct in casuta lor de email, iar cu aceasta ocazie vor fi in mod automat inscrisi si in concursul organizat acum.

Orange: MILIOANELE de Romani Anuntati, ce Primesc GRATUIT

Orange nu e la primul concurs de acest gen, pana acum cateva saptamani operatorul oferindu-le clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga telefoane Huawei, insa acum merge chiar mai departe de acest punct. Tabletele iPad si laptop-urile MacBook Air sunt dispozitive mult mai dorite de catre consumatori, astfel ca Orange ar putea indeplini cateva vise cu acest concurs special organizat in Romania pentru milioane dintre clientii sai.

Orange nu le cere clientilor din Romania sa faca altceva decat sa se inscrie la newsletter-ul sau cu noutati privind produsele pe care le aduce in magazine, si nu numai, astfel ca vorbim despre o idee foarte interesanta. Pentru a castica premiile puse in joc, cei de la Orange nu ne cer sa cheltuim vreun ban pe ceva, doar sa ne inscriem in baza sa de date pentru a ne trimite email-uri cu toate noutatile importante pe care le are pentru toata lumea.

Orange va desfasura acest concurs pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca sunteti interesati de el, ar fi bine sa va grabiti, si sa va inscrieti pentru a avea o sansa de castig.