DIGI Mobil: Vestea URIASA pentru MILIOANE dintre Romani

DIGI Mobil are milioane peste milioane de clienti in toata Romania, iar pentru toti dintre ei exista si o veste extrem de importanta in momentul de fata.

DIGI Mobil reanalizare

DIGI Mobil este al paturlea cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar pentru multi dintre ei vine astazi o veste uriasa despre care ar trebui sa stie, mai ales ca e spre beneficiul lor. Mai exact, cei de la DIGI Mobil continua sa faca investitii in aproape toata infrastructura de telefonie mobila din Romania in momentul de fata, cu exceptia 5G, a carei dezvoltare e blocat de catre Guvernul ROmaniei prin ANCOM.

DIGI Mobil ar vrea sa continue extinderea retelei 5G, dar atat timp cat Guvernul Romaniei nu liciteaza frecventele pentru utilizare, continuarea investitiilor este imposibila pentru operatorul de telecomunicatii acum. Reteaua 5G ar fi cea mai mare realizare pentru cei de la DIGI Mobil, iar asta pentru ca ea ar rezolva principala problema a vitezelor de internet, care sunt extrem de slabe in cazul operatorului de telecomunicatii, fara sansa de imbunatatire.

DIGI Mobil: Vestea URIASA pentru MILIOANE de Clienti Romani

DIGI Mobil continua totusi sa investeasca macar in extinderea acoperirii celorlalte retele, ceea ce le aduce romanilor semnal in zonele unde nu exista, semnal mai bun in cele in care e slab, si internet ceva mai rapid acolo unde era imposibil de folosit. Cei de la DIGI Mobil actualizeaza cam lunar hartile cu acoperirea pentru retelele de telecomunicatii din Romania, astfel ca destul de des clientii, sau simplii romani, pot afla ce s-a schimbat in bine, sau poate in rau.

DIGI Mobil stie foarte bine ca romanii vor sa beneficieze de cele mai bune servicii posibile in momentul de fata, astfel ca investeste in mod constant in retelele sale pentru a oferi si ce amai buna experienta posibila. DIGI Mobil atrage prin portare foarte multi clienti in mod constant, si pentru a-i tine in retea trebuie sa le ofere cele mai bune servicii, lucru care nu se intampla in chiar toate cazurile, dar operatorul lucreaza din greu la imbunatatiri majore.

DIGI Mobil a investit in ultimul an foarte mult in reteaua 2G, pe care a facut-o “de la zero”, dar si in celelalte retele, pentru care s-au facut diverse alte imbunatatiri, insa exista in continuare destule deficiente.