PS5: Anuntul Extrem de PROST pentru Cumparatorii Consolelor

ps5 ventilatoare

PS5 este cea mai populara consola in momentul de fata, chiar daca a fost lansata impreuna cu XBOX One X, lumea tot spre ea isi indreapta atentia, iar cu atat mai mult acum, dupa ce o veste foarte proasta a fost anuntata pentru toti cei care o asteapta in momentul de fata.

PS5 are o noua problema descoperita de catre unii dintre clienti, mai exact se pare ca nu toate consolele sunt chiar atat de silentioase precum isi imagineaza clientii, unele dintre ele avand ventilatoare mai silentioase, in timp ce altele au ventilatoare nu la fel de silentioase.

PS5 vine echipata cu cele doua ventilatoare pe care le vedeti mai jos, unul avand mai multe pale decat celalalt, deci este mai silentios, in timp ce al doilea face ata de mult zgomot incat clientii au inceput sa se planga de acest lucru pe retelele de socializare.

PS5 nu este o consola tocmai ieftina, insa cei de la Sony au decis totusi sa implementese ventilatoare diferite pentru clientii care cumpara consolele, astfel ca nu toata lumea va beneficia de aceeasi experienta in folosirea obisnuita a acestora, ceea ce nu e tocmai o veste buna.

ps5 ventilatoare zgomotoase

PS5 nu este facuta identic in toate cazurile, asa cum multe produse au componente diferite intre diverse modele, iar cei de la Sony ne arata ca nu sunt cu nimic diferiti de celelalte companii care fac produse cu componente diferite, nu toate la fel de performante.