Vodafone: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT pentru TOTI Romanii

Vodafone are un anunt de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, iata ce a decis operatorul, si cum profiti acum gratuit de tot ceea ce are.

Vodafone sarbatoare

Vodafone surprinde in totalitate romanii in aceasta seara cu un anunt foarte important care vizeaza pe toata lumea, si vorbim despre ceva care lumea nu se asteapta sa fie anuntat, mai ales pentru cei care nu sunt clienti. Mai exact, Vodafone a dat astazi startul unui nou concurs foarte interesant care ii vizeaza pe romanii din toat tara, unul care are drept premiu un televizor, dar si o tableta iPad cu diagonala de 10.2 inch, premii grozave de Craciun.

Vodafone le permite oricaror romani sa participe la acest concurs, deci nu vorbim despre ceva ce este limitat doar pentru clientii care-i folosesc serviciile, astfel ca oricine va putea profita de situatie acum. Televizorul pe care cei de la Vodafone il pun la bataie in concurs este unul de la Sony, si are diagonala de 108 cm, dar nu sunt oferite si informatii cu privire la specificatiile pe care le are, deci despre asta nu stim absolut nimic inca.

Vodafone: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT pentru TOTI Romanii

Vodafone le cere tuturor romanilor sa le dea prietenilor un tag in comentarii lasate la postarea de mai jos, si in baza acelor comentarii vor fi alesi inclusiv castigatorii celor doua premii pe care operatorul le-a pregatit acum. Vodafone nu spune cand anume va alege castigatorii, insa de obicei organizeaza concursurile pe perioade foarte scurte de timp, astfel ca e posibil ca pana de Craciun sa fie trimise cele doua premii catre castigatori.

Vodafone nu e la primul televizor oferit ca premiu in cadrul unui concurs de acest gen, operatorul de telecomunicatii avand idei similare in trecut, in special cand a inclus noi canale de televiziune in grila pentru clienti. Acum promoveaza DIVA cu acest concurs foarte interesant, si e bine ca oricine se poate inscrie, pentru ca oricine are o sansa reala de a castiga, astfel ca s-ar putea sa va puteti bucura de ceva neasteptat, daca aveti si mare noroc.

Vodafone va anunta castigatorii in timp util, astfel ca trebuie doar sa asteptati, si sa vedeti daca veti avea norocul de a fi alesi drept castigatori pentru acest concurs important facut de catre operator.