RCS & RDS: AVERTISMENTUL de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

RCS & RDS este motivul unui avertisment de ultima ora pentru toti romanii, iata ce trebuie sa stii imediat, si cat de importanta este aceasta atentionare.

RCS & RDS victime

RCS & RDS este in centrul unui avertisment de ultima ora care vizeaza toti romanii, nu doar clientii operatorului de telecomunicatii, si daca ii folosesti serviciile, trebuie neaparat sa stii ce se intampla, pentru ca esti in mod direct afectat. Mai exact, Guvernul Romaniei, o avertizare care ii vizeaza pe toti romanii deoarece imaginea celor de la RCS & RDS este folosita iar in cadrul unui atac de tip phishing, menit sa le fure banii romanilor.

RCS & RDS are imaginea folosita de catre hackeri in ceea ce pare a fi un concurs care are o serie de premii extrem de interesante, dar care e doar o pacaleala pentru a le fura oamenilor banii direct din conturile bancare. Hackerii le promit romanilor ca au sansa de a castiga de la RCS & RDS telefoane Samsung GALAXY S20, MacBook Pro-uri, sau telefoane iPhone 11, insa totul se termina cu o pagina in care li se cere sa faca o anumita plata.

RCS & RDS: AVERTISMENTUL de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

RCS & RDS victime fraude

RCS & RDS are imaginea folosita in acest atac de tip phishing deoarece vorbim despre o companie foarte mare, cu foarte multi clienti, si orice romani pot fi pacaliti, nu doar clientii, deoarece hackerii nu fac diferenta. Oamenilor li se spune ca au fost alesi in mod aleator pentru a castiga unul dintre premiile de mai sus de la RCS & RDS dar li se cer si bani pentru ca acele produse sa ajunga la ei, si o pagina in care trebuie introduse datele cardurilor apare la un moment dat.

RCS & RDS nu le cer ebani romanilor pentru orice fel de concurs, deci daca vedeti pe undeva un mesaj precum cel din imaginea de mai sus, trebuie sa stiti ca totul este doar o foarte mare minciuna, si nimic mai mult. Nu doar in cazul RCS & RDS se aplica acest avertisment, ci si in cazul oricaror alte companii mari, care nu le cer oamenilor bani pentru a le trimite premiile castigate la concursuri, indiferent despre ce ar fi vorba, deci e bine sa stiti asta.

RCS & RDS nu poate rezolva in vreun fel problemele de acest gen, asa ca tot noi suntem cei care trebuie sa ne protejam pentru a nu avea datele cardurilor, si banii, furate/ti de catre hackeri.